📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Niezłe jaja! Chociaż z drugiej strony... trochę bicie piany...
Najlepsze, że to nie jest fake! Piwo dla Pana Zdzicha od marketyngu. Od razu widać, że się chłop nadaje do lekramy!
Najlepsze, że to nie jest fake! Piwo dla Pana Zdzicha od marketyngu. Od razu widać, że się chłop nadaje do lekramy!
Krzysztof3 napisał/a:
Nie widzę w tej okładce nic szczególnego o co wam chodzi dzieciaczki?
Pewnie jesteś smakoszem tego typu mleczka, ty wariacie!
Na okładce jest dwóch facetów, krowa z cielakiem, kilka krów w oborze no i dzieciak że szklanką mleka no i podpis katalog buhajów. Pytam się co jest w tym takiego Wow.
Zaradni rolnicy
Dla sprawdzenia różnicy
Wydoili buhaja zamiast krówkę
i zamiast mleka uzyskali
BO-HUJÓWKĘ
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Dla sprawdzenia różnicy
Wydoili buhaja zamiast krówkę
i zamiast mleka uzyskali
BO-HUJÓWKĘ
Na okładce jest dwóch facetów, krowa z cielakiem, kilka krów w oborze no i dzieciak że szklanką mleka no i podpis katalog buhajów. Pytam się co jest w tym takiego Wow.
Hue hue ze dzieciak pije mleko z byczej palki hue hue.
Przeciez byki rozplodowe sprzedaje sie, bo maja stworzyc potomstwo oferujace lepsze mieso/wieksza mlecznosc, wiec okladka merytorycznie trzyma sie kupy, a ze przedstawia wizualna informacje wielopoziomowa, a wy jestescie jebanymi kurwami, to juz inna sprawa.
Mnie rozśmieszyło bardziej w kontekście tego, że określenie "niezły z ciebie buhaj" odnosiło się do faceta który zalicza sporo lasek, a tu gowniarz 12-letni
Piękne! Roześle to najbliższym w formie żartu, którego i tak nie zrozumieją.
też nie wiem o chuj chodzi, ale strzelam, że zgodnie z definicją z wiki, dzieciak zasysa spermę...
Definicja:
"Buhaj (stadnik lub potocznie byk) − przeznaczony do rozpłodu samiec bydła domowego oraz żubra, tura, bawołów i innych gatunków z rodziny wołowatych. Wybierany do rozpłodu z linii, która wykazywała największą przydatność użytkową (mleczność, dobre przyrosty i wysoki procent tłuszczu w mleku). W punktach kopulacyjnych oraz stacjach unasieniania buhaje użytkuje się do ukończenia przez nie 5 lat, choć zachowują płodność dłużej"
Definicja:
"Buhaj (stadnik lub potocznie byk) − przeznaczony do rozpłodu samiec bydła domowego oraz żubra, tura, bawołów i innych gatunków z rodziny wołowatych. Wybierany do rozpłodu z linii, która wykazywała największą przydatność użytkową (mleczność, dobre przyrosty i wysoki procent tłuszczu w mleku). W punktach kopulacyjnych oraz stacjach unasieniania buhaje użytkuje się do ukończenia przez nie 5 lat, choć zachowują płodność dłużej"
Krzysztof3 napisał/a:
A to Mleko , to od krowy czy .... ?? Bo reklama tyczy buhuajow chyba
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów