18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marna 2012-02-20, 10:32
dokładnie! a nieporęczne to to przesiadając się i biegając po schodach mają za swoje Ci niewyżyci maniacy torbokółek
ja noszę plecak w podróży chociaż czasem jest większy ode mnie niemalże. co niektóre osoby już miały okazję zobaczyć..
Zgłoś
~Vuko 2012-02-20, 15:59 1
Jak widzę laski, które tachają je za sobą przez tory tramwajowe, to zamieram w szoku, jak one przeżyły te 20-30 lat i nie zginęły

Chociaż z drugiej strony uwielbiam patrzeć, jak odkrywają, że gdy tachają je po śniegu i lodzie, to się upierdalają w tym całym ulicznym gównie - ich mina bezcenna

EDIT: drugi boski moment - gdy dochodzą do schodów i rozglądają się za windą
Zgłoś
N 2012-02-23, 20:41
Wkurwia mnie moje miasto, chuje przy władzy i marnotrawienie pieniędzy.

Wkurwia mnie:
- hipokryzja
- brak szacunku dla cudzej własności
- chuje co nie schodzą z drogi jak jadę samochodem, najchętniej bym dupy pourywał
- gówniarze co się rzucają do wszystkich, a jak prostego dostaną to szczają pod siebie
- muza z komórki, kurwa...
- świętojebliwe kryptoszmaty
- chujowe piwo w pubach
- dziewice
- ludzka głupota i naiwność
- pojebane dzieciaki bogatych rodziców
- zniewieściałe cioty...

Najbardziej jednak wkurwia mnie kiedy zasypiam, a laska przyjebie z kolanka w jaja i się jeszcze pojebana cieszy...
Zgłoś
marna 2012-02-23, 20:46
a dziewice to czemu ?
Zgłoś
W 2012-02-23, 20:54
czemu zasypiasz z pojebaną laską? przecież nikt ci nie każe...
Zgłoś
N 2012-02-23, 21:19 1
marnotrawna napisał/a:

a dziewice to czemu ?

Lubie zdecydowane i w miarę doświadczone kobiety...

A taka tam dziewica, nie dosyć że dla takiej faceci to erotomani, to nie jest to za bardzo warte zachodu. Ani poszaleć nie można, a to jeszcze nie wie co ma robić, dziwnie ssie... Nie jest jeszcze świadoma swojego ciała, jest bardziej pocieszna jak pociągająca. Dziewice zostawiam koneserom

W ogóle jak facet jest frajerem to taka trzyma go sobie żeby był i się starał w nieskończoność "bo jeszcze nie jestem gotowa", a i tak później puszczają się z jakimś starym kolegą albo jakimś "ciachem" po tygodniu znajomości. Sad but true...

W napisał/a:

czemu zasypiasz z pojebaną laską? przecież nikt ci nie każe...

Bo rano też się przyda

Zwykły przypadek ponoć, chociaż dosyć często się powtarza... hmm...
Zgłoś
miedziak 2012-02-23, 23:59
N napisał/a:

W ogóle jak facet jest frajerem to taka trzyma go sobie żeby był i się starał w nieskończoność "bo jeszcze nie jestem gotowa", a i tak później puszczają się z jakimś starym kolegą albo jakimś "ciachem" po tygodniu znajomości. Sad but true...

Najbardziej pojebane w tym jest to że to prawda.

A mnie najbardziej wkurwia że jak już wytępię wszystkie karaczany tureckie w pokoju i mam z nimi spokój to zawsze się musi zdarzyć coś pojebanego typu spadnie ci na ziemie miseczka z karaluchami podczas karmienia gekonów i zanim przyniesiesz odkurzacz i go odpalisz, to połowa chujków spierdoli ci za szafę i znów będzie trzeba je tępić przez 2-3 tygodnie.
Zgłoś
Pener 2012-02-24, 0:39 1
miedziak napisał/a:

A mnie najbardziej wkurwia że jak już wytępię wszystkie karaczany tureckie w pokoju i mam z nimi spokój to zawsze się musi zdarzyć coś pojebanego typu spadnie ci na ziemie miseczka z karaluchami podczas karmienia gekonów i zanim przyniesiesz odkurzacz i go odpalisz, to połowa chujków spierdoli ci za szafę i znów będzie trzeba je tępić przez 2-3 tygodnie.

mi futrosław wyłapuje takich uciekinierów
Zgłoś
B................o 2012-02-24, 10:58
miedziak mnie też to wkurwiało ale zastosowałem to:

Wystarczą 2 dni i wszystko wyłapane.
Zgłoś
miedziak 2012-02-24, 16:44
no mi jakoś nie pomogło bo też mam te jebiące kostką rosołową gówna porozrzucane po pokoju. najlepszy na to ścierwo jest odkurzacz
Zgłoś
W 2012-02-24, 17:07 4
kot jest sympatyczniejszy od odkurzacza. przyjemniejszy w dotyku i wydaje milsze dla ucha dźwięki
Zgłoś
B................o 2012-02-25, 0:44
@miedziak, to w sumie zostaje jeszcze maxforce ultra żel ale tym je tylko wybijesz, nie wyłapiesz.
P.S. nie wiedziałem że koty wpierdalają robactwo
Zgłoś
D................u 2012-02-25, 11:14
Kot łapie wszystko, co się rusza.
Zgłoś
uookie 2012-07-11, 14:15 1
Nie lubię reggae, U2, Osborna, Dżemu i Lady Pank.

Onetu, Wyborczej, TVN, Szkła kontaktowego, Durczoka, Kolendy-Zalewskiej i tego łysego lekarza z Faktów też. Lisa, Drzyzgi, Rymanowskiego, Majewskiego, Wojewódzkiego, Kurzajewskiego, Mellera, Szyca, Karolaka (tego lubiłem tylko w Mamuśkach). Małaszyńskiego, obu Pazurów, Lubaszenki, Szajbach czy jakoś tak, Natalii Lesz, Mołka, Rusin, Wellman, Prokopa, Hołowni. Olejnik, Smoktunowiczki i Manna. Z Trójki to jeszcze Barona, Jethon, Niedźwieckiego i Strzyczkowskiego. Andrusa i Poniedzielskiego. Maleńczuka, Waglewskiego, Markowskiego z córką, Tede.

Dr Housa, Star Wars, polskiej wersji Niani, Jackass'a. Seriali z CIS w nazwie. Dustina Hofmana, Robina Williamsa, Hopkinsa, Cusacka i Nicolasa Cage'a. Bruce Willisa lubiłem tylko w 5 elemencie. Nie lubię jeszcze Woody Alena, Almodovara i Tarantino.

Gimbusów w sieci, wszystkich strzelanek z 'of' w nazwie, Wow, Simsów, gier na społecznościówkach. Konsol i padów. Ruskich gier z ruskimi dialogami, spolszczeń gier, Atari.

Kawy rozpuszczalnej, słodkiego wina, koniaku, ryżu, placka drożdżowego, chipsów o smaku kebaba i świętomarcińskich rogali. Górali, Ślązaków, Afroamerykanów, lewaków i lewactwa, protestujących gejów, PO, Tuska, gajowego Bronka, Palikota, Niemców, Żydów, Ruskich, Muzułmanów, Cyganów i Owsiaka.

Nie lubię wszystkich polskich piłkarzy, Kowalczyk i Adamka.
Zgłoś
zeto88 2012-07-11, 14:18 1
A co to kogo obchodzi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem