18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arazyel 2012-07-11, 14:18
Ciesze się. Tylko zastanawia mnie po cholerę się tym chwalisz na Sadolu?
Zgłoś
uookie 2012-07-11, 14:21
tylko tu mogę znaleźć osoby które mogą mnie zrozumieć. dajcie browar, potwierdźcie, że nie jestem chory
Zgłoś
~Bambi~ 2012-07-11, 14:23 2
Wirtualny browar spowodował, że nabazgrałeś te wypociny wszystkie?

Emerytowany saren
Zgłoś
CorT7 2012-07-11, 14:23 1
Ja też nie lubię różnych rzeczy ale chuj mnie obchodzi co kto o tym sądzi.
Zgłoś
P................n 2012-07-11, 14:24
Nie lubię komentarzy z cyklu "nie lubię".
Zgłoś
y................t 2012-07-11, 14:24 1
Nie lubie Twojego tematu
ani nie lubie Twoich użalań.
ogólnie to ciebie tez nie lubie
Zgłoś
uookie 2012-07-11, 14:25
jestem pijany, wyrzuciłem z siebie żółć, i tyle

sie nie posrajcie w tym, hejcie
Zgłoś
P................n 2012-07-11, 14:28
up
Pijany o 14:20? Patologia Gdyby to jeszcze weekend był, ale to tydzień roboczy...
Zgłoś
_................_ 2012-07-11, 14:29
Nie wiem kurwa, ale czy to jakiś blog czy sadol? Ostatnio jakiś typ prowadził swoje wywody na temat ateistów, teraz znowu ktoś pisze czego nie lubi. O ile mi wiadomo, jest to portal rozrywkowy, lub jak kto woli edukacyjno rozrywkowy, zgodnie z myślą przewodnią "sadol uczy, sadol bawi".

edit:
Jesteś pijany, tym samym, zostałeś całkowicie usprawiedliwiony. Poza tym, temat i tak wyląduje w jakiś hajd parkó.
Zgłoś
f................7 2012-07-11, 14:32
Tak mi się skojarzyło ;p
Zgłoś
Ravager 2012-07-11, 14:42
Jesteś chory i nie zmieni tego nawet wirtualne piwo, które ktoś Ci wystawi z litości. Żyjesz w Polsce, jesteś Polakiem - tu nikt nie lubi niczego, bo jesteśmy narodem hejterów, zawistników i ogólnie wszystkiego, co chujowe. Trudno, trzeba z tym żyć i pocieszać się, że są gorsi od nas. Właściwie to wszyscy są gorsi od nas, więc nie jesteśmy w sumie tacy źli. Ta myśl powinna nas trzymać przy życiu i zachowywać w nas resztki opanowania, gdy w mamy ochotę rozpierdolić wszystkich ludzi, którzy stoją w kolejce przed nami, pojechać do Warszawy, żeby wytłuc ten pseudorządowy motłoch, czy innych celebrytów, którzy w tajemniczy sposób posiedli wiedzę na temat każdej dziedziny życia. A z internetu wciąż korzystają sami kretyni i szeroko pojęte, jedyne uświadomione "JA", zamiast , choć gdyby tylko się dało, w internecie "JA" ostałoby się samo, a populacja trolli (czyli wszystkich innych użytkowników) przyczyniałaby się do efektu cieplarnianego radośnie zasilając piece w Ałszfic.

Wszyscy jesteśmy chorzy i chuj. Kogo to (oprócz oczywiście nas samych) obchodzi? Kogo interesuje, kogo nienawidzisz, skoro każdy z nas ma tyle obiektów nienawiści, że aż się gubi i nie wie, kogo w danej chwili hejtować?
Zgłoś
W 2012-07-11, 21:26
uookie napisał/a:

tylko tu mogę znaleźć osoby które mogą mnie zrozumieć. dajcie browar, potwierdźcie, że nie jestem chory

nie wiem, czy obecnie jesteś chory, ale na pewno kiedyś byłeś np. przeziębiony
za to na pewno jesteś typem narzekacza, bo tak długa lista "nie lubię" sugeruje, że lista "lubię" nie istnieje
Zgłoś
soados 2012-07-16, 23:16 1
Nie lubię pomidorów... nie powiedziałbym, że mnie wkurwiają, ale ich po prostu nie lubię. Myślę, że spełniłem w tym momencie swój obywatelski obowiązek.
Zgłoś
Kotierez 2012-08-09, 14:40 2
Nauczyciele - grupa ludzi która przynajmniej z założenia jest jedna z najlepiej jak nie najlepiej wykształconym sektorem pracowniczym.

A wkurwia mnie mianowice to, że maja tak dużo przywilejów że głowa mała, osobiści bardzo wkurwia mnie fakt, że po 7 latach pracy moga isc na roczny urlop (nie mylić ze zwolnieniem chorobowym podczas którego płatne jest 80% wynagrodzenia) na podratowanie stanu zdrowia. I jak bezczelnym trzeba być, by wychodzić na ulice i protestować o większe pieniądze będąc, jak sami o sobie mówią wybitnymi fachowcami w swoich dziedzinach.
Wracając do "urlopu na podratowanie stanu zdrowia", ten jak juz pisałem należy sie dopiero po minimum 7 latach i przerwa miedzy nimi musi być minimum roczna, a suma tego urlopu przez całą kariere nie może przekroczyć 3 lat.
Oczywiści warto dodać jeszcze o 18 godzinnym tygodniu pracy, wolnych wszystkich weekendach, feriach i okresach około świątecznych....
Chciałbym jeszcze wspomnieć o dramatycznie niskich zarobkach nauczycieli:

Średnie wynagrodzenie od 1 września 2012 r. dla nauczycieli w grupach awansu zawodowego będzie kształtowało się na następujących poziomach:

dla nauczyciela stażysty: 2 717,59 zł,
dla nauczyciela kontraktowego: 3 016,52 zł,
dla nauczyciela mianowanego: 3 913,33 zł,
dla nauczyciela dyplomowanego: 5 000,37 zł.

Proponowane minimalne stawki wynagrodzenia zasadniczego od 1 września 2012 r. dla nauczycieli z tytułem magistra z przygotowaniem pedagogicznym (stanowiących 95 % ogółu nauczycieli) wynoszą:

dla nauczyciela stażysty: 2 265 zł (83 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej)
dla nauczyciela kontraktowego: 2 331 zł (85 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej)
dla nauczyciela mianowanego: 2 647 zł (97 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej)
dla nauczyciela dyplomowanego: 3 109 zł (114 zł więcej od stawki aktualnie obowiązującej).

Wszystkie informacje pochodzą z MEN

PS. Hasła to idź sam uczyć dzieciaki czy cos w tym stylu wsadzcie sobie w dupę, bo nigdy nie będę tego robił, mam zupełnie inne zainteresowania i w innej branży staram sie zarabiać na życie.
Z tą tylko różnica, że jak mi coś nie pasuje u jakiegoś pracodawcy to staram sie go zmienić a nie wychodzę na ulice z transparentami.

Zasada prosta-jak nie pasuje to wypierdalać!!

Pozdrawiam
Zgłoś
maks18 2012-08-09, 14:45
Pracowałeś kiedyś jako nauczyciel? Rozmawiałeś z jakimś? Nie dość że użerać się trzeba z tępymi gibonami, to jeszcze kasy takiej z dwóch wypłat nie uzbierasz jak jedna dla kontraktowanego... Pierdolicie co "soczystsze" kawałki znalezione w sieci w ogóle nie weryfikując ich. Później macie jakieś zwidy a każdy okazuje się politycznym wybawieniem i niezwykle czystej myśli ideowcem. Tfu...!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem