18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zsakuł 2013-09-23, 22:49
wracaj do zlewu, głosie
Zgłoś
dzidek159 2013-09-23, 23:02
za niezrównoważenie psychiczne zawsze piwko
Zgłoś
łysa_pała 2013-09-23, 23:04 1
Najgorsze jest to, że to śmieszy przy czytaniu. Na skrzyżowaniu to już wkurwia maksymalnie i aż kusi żeby wyjść z auta i liścia na odmulenie zajebać.
Zgłoś
Lord_Viader 2013-09-23, 23:15
Pracując jako kierowca - dobrze, znasz swoje miejsce w społeczeństwie prostaku.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2013-09-23, 23:50
Co mnie wkurwia? Hmmm... zacznijmy od tego, że wkurwia mnie "brak zdania" u innych. Jak, kurwa, można nie mieć własnego zdania na obojętnie jaki temat? Debilne wzruszanie ramionami i stękanie "a bo ja wiem". No kurwa wim, albo nie wim - krótka piłka. Idąc dalej w stronę "własnego zdania" wkurwia mnie to, jak byle matoł sugeruje się opinią innych matołów, mało tego uważa ją za świętość nie bacząc na to, czy rzeczywiście ma ona jakikolwiek sens. Wkurwia mnie dzicz, która uważa się za "światowców", a ze świata widziała jedynie pole szparagów u niemca. Wkurwiają mnie ludzie (?), którym trzeba podstawić wszystko pod pysk a i tak tego nie uszanują. Wkurwiają mnie pindy, które oczekują księcia na białej kobyle, a same nadają się jedynie do tego, by czyścić jej podkowy. Wkurwia mnie barani pęd za forsą i bezideowe dziadostwo...

Wkurwiają mnie jeszcze małe cycki, ale od biedy mogą być i takie.
Zgłoś
~Vuko 2013-09-24, 0:29
wkurwia mnie BongMan i pizdy, które nie znają tematu a się wypowiadają
Zgłoś
e................c 2013-11-01, 16:37
Uwaga, mam ważny komunikat!! przeglądam sadola jakiś czas i bardzo jebi*e mnie po oczach coś takiego:

"nie było, bo moje" w stu różnych odmianach

Panowie (i panie jeżeli nie ma ich w kuchni), dajcie już z tym spokój, nie było to nie było i ch*uj, skoro ktoś zrobił filmik i wie że "nie było" to po co to wspominać.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2013-11-01, 19:51
Aha, a mi się jeszcze przypomniało, że wkurwia mnie g*i*z*k*w*n*i*e b*z*d*i*h w*r*z*w.
Zgłoś
Ανώνυμος 2013-12-12, 18:08 41
Co z tym światem, ludzie kurwa, co z nami? Gdzie i w jakim my świecie żyjemy, serio? Rozglądaliście się ostatnio dookoła? Podniósł chociaż jeden z was oczy na wysokość oczu osoby siedzącej naprzeciwko was w autbusie? Zobaczył w nich szczęście? Toż to kurwa się w głowie nie mieści, pedały na ulicach, pedalstwo wypromowane na coś fajnego, na coś porządnego? Debile, upierający się, ze pedofilia jest czymś normalnym, że to zdrowe? Wypromowane, wyniesione marionetki do ikon władzy, na stanowiska, o których porządny człowiek, z miłością do narodu, z pasją, z paroma trafnymi pomysłami na zmiany, nie ma co nawet marzyć? Bandy brudnych, śmierdzących nie szanujących niczego ciapatych gówien, błąkających się po ulicach, kradnących szanse ludziom na jakąkolwiek prace, ludziom z marzeniami. W szkole, niekompetentni nauczyciele, bez pomysłu jak nauczać, bez pasji do zawodu i z zerowym podejściem do młodzieży w której, jakby nie było, jest przyszłość, a żeby poczuć życie trzeba mieć niemała fortunę na boku, bo samo przetrwanie kosztuje krocie. Cieszyć się z małych rzeczy? Kurwa, przepraszam, że nie potrafię, ale w dupsko, wbrew mojej woli, zapina mnie kutas, wycierający mój rękaw czarodzieja do cholernej krwi. Żryj, pracuj, sraj i płać, bo tobie nic się nie należy i nie waż się przeszkadzać, bo przytrafi ci się samobójstwo. KURWA.
Zgłoś
Iperyt669 2013-12-12, 18:13 4
Zgłoś
Ανώνυμος 2013-12-12, 18:16 11
Owszem, że ból dupy. Też byś miał, gdybyś się musiał zastanawiać nad kupnem żarcia, a ogrzaniem mieszkania, wklejaj sobie dalej, denne obrazki, żeby dostać parę internetowych piw, ciekawe co tym osiągniesz!
Zgłoś
BongMan 2013-12-12, 18:31 5
Wyjedź z tej chujni. W Anglii dostaniesz na najniższej krajowej ~300 funtów, połowę odłożysz, a za drugą opłacisz mieszkanie, jedzenie i jeszcze się pobawisz. No i nikt nie będzie cię próbował na każdym kroku wydymać. Właściwie w każdym kraju na zachód od nas tak będzie.
Zgłoś
Ανώνυμος 2013-12-12, 18:37 2
Dzięki, za życiowe rady BongMan. Niestety, mam marzenie studiować w Polsce, mówić i pisać w swoim ojczystym języku, nie uciekać już więcej na obczyznę.
Zgłoś
PancerIV 2013-12-12, 18:40 3
Ανώνυμος, To znajdź sobie normalną kobietę, żyj ubogo, ale szczęśliwie, choćby tak jak ja i szczerze dzięki temu jeszcze żyje, bo mam dla kogo mimo tak pojebanego stanu rzeczy. Taa wydaje się nierealne w naszym kraju być szczęśliwym, ale jak ma się kogoś dla kogo można żyć i wiedzieć, że ta osoba tak samo żyje dla Ciebie można całą resztą rzeczy się nie przejmować, a przynajmniej nie przytłaczać się gównem, które jest wszędzie, ale czasami pod inną postacią ( tak to taka przenośnia)
Zgłoś
MocnyFull 2013-12-12, 18:45 6
bo w tym kraju, nie oszukujmy się, nie żyje się a egzystuje z dnia na dzień. Ponury kraj, ponurych niewolników, na głowy których władza sra każdego dnia, od czasu do czasu rzucając ochłapy z ich stołu. Bez zdecydowanych kroków się nie obejdzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem