BongMan napisał/a:
Pikujący w dół niczym sokół wędrowny poziom moderacji kurwa. Gnioty o Ukrainie wychodzą, cała główna zajebana Ukrainą, a jak kurwa wrzucam ciekawy filmik, z którego można się czegoś dowiedzieć, ludzie oglądają, komentują i stawiają piwa, a jakiś łeb to wywala do sucharów, bo co? Bo nie rozumie co mówią, bo po angielsku? Bo ma ból dupy że ja to wrzuciłem? A to, że miałem większy wkład w rozwój tego forum niż 3/4 moderatorów (Angel wrzuca do obrazków, Drwalu na harda i to tyle) to co, chuj?
I kto tu ma ból dupy
Jakbym chciał się dowiedzieć czegoś ciekawego to bym sobie Discovery włączył... Ale skoro masz takie parcie na edukowanie forumowej społeczności to może pójdźmy dalej. Od razu wrzuć tu wszystkie odcinki "How it's made"bo tam dużo fajnych ciekawostek, a jak już to się skończy to może następnym w kolejce niech będzie Bear Grylls i szkoła przetrwania, bo "a nóż" ktoś się zgubi w lesie na grzybach i będzie potrzebował wiedzy z surwiwalu
Kiedy do Ciebie dotrze, że to forum to nie miejsce na takie tematy?
Jeżeli chodzi o Ukrainę to dziennie powstaje tyle tematów z tym związanych, że nie wszystko jesteśmy w stanie wyłapać, przenieść, scalić czy choćby ususzyć... więc z łaski swojej się od nas odpierdol, bo już mnie zaczyna ten Twój lament irytować