18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2014-03-05, 3:59 1
wkurwia mnie ta popierdolona reklama, zwłaszcza ten okularnik przewalający oczami jakby czekał na kamszota z murzyńskiej pały i nie wiedział z której strony nadleci. KURWA

Zgłoś
MichaU 2014-03-05, 11:42 1
Przy okazji reklam - teraz jakieś 95% reklam jest o lekach, co jest niezmiernie wkurwiające. Poza tym jakieś 99% procent reklam zwyczajnie wkurwia swoją zjebaną formą (w założeniu miały być chyba zabawne, a wyszło z tym jak zwykle).
Zgłoś
BongMan 2014-03-05, 13:18
Pikujący w dół niczym sokół wędrowny poziom moderacji kurwa. Gnioty o Ukrainie wychodzą, cała główna zajebana Ukrainą, a jak kurwa wrzucam ciekawy filmik, z którego można się czegoś dowiedzieć, ludzie oglądają, komentują i stawiają piwa, a jakiś łeb to wywala do sucharów, bo co? Bo nie rozumie co mówią, bo po angielsku? Bo ma ból dupy że ja to wrzuciłem? A to, że miałem większy wkład w rozwój tego forum niż 3/4 moderatorów (Angel wrzuca do obrazków, Drwalu na harda i to tyle) to co, chuj?
Zgłoś
Moby_Dick 2014-03-05, 13:50 1
BongMan napisał/a:

to co, chuj?

A ja, a ja też na harda wrzucam i nie mam moda fak jea

Wkurwia mnie jeszcze wydzielanie przez siebie samego - mój wkład taki, mój taki, a ich taki.. Każdego wkład jest dobrowolny i jebie mnie kogo jaki wkład jest. Kobiecie wkładam po same jajca, ale nie musze wszystkim oznajmiać ile wynosi mój "wkład"

A co do harda, to wkurwia mnie, a raczej ubolewam nad tym, że wypadków z pracy wstawiać w wypadki nie mogę, bo dział wypadki nie istnieje - kurwa!
Zgłoś
s................s 2014-03-05, 15:26 1
BongMan napisał/a:

Pikujący w dół niczym sokół wędrowny poziom moderacji kurwa. Gnioty o Ukrainie wychodzą, cała główna zajebana Ukrainą, a jak kurwa wrzucam ciekawy filmik, z którego można się czegoś dowiedzieć, ludzie oglądają, komentują i stawiają piwa, a jakiś łeb to wywala do sucharów, bo co? Bo nie rozumie co mówią, bo po angielsku? Bo ma ból dupy że ja to wrzuciłem? A to, że miałem większy wkład w rozwój tego forum niż 3/4 moderatorów (Angel wrzuca do obrazków, Drwalu na harda i to tyle) to co, chuj?

Pewnie z przyzwyczajenia ktoś wrzucił Twój temat do sucharów. W końcu jesteś sprawdzona marka.
Zgłoś
g................t 2014-03-05, 15:45
Chińczycy wykupujący polski bursztyn za każdą cenę.
Zgłoś
~tip.top 2014-03-05, 15:59 3
BongMan napisał/a:

I kto tu ma ból dupy

Jakbym chciał się dowiedzieć czegoś ciekawego to bym sobie Discovery włączył... Ale skoro masz takie parcie na edukowanie forumowej społeczności to może pójdźmy dalej. Od razu wrzuć tu wszystkie odcinki "How it's made"bo tam dużo fajnych ciekawostek, a jak już to się skończy to może następnym w kolejce niech będzie Bear Grylls i szkoła przetrwania, bo "a nóż" ktoś się zgubi w lesie na grzybach i będzie potrzebował wiedzy z surwiwalu
Kiedy do Ciebie dotrze, że to forum to nie miejsce na takie tematy?
Jeżeli chodzi o Ukrainę to dziennie powstaje tyle tematów z tym związanych, że nie wszystko jesteśmy w stanie wyłapać, przenieść, scalić czy choćby ususzyć... więc z łaski swojej się od nas odpierdol, bo już mnie zaczyna ten Twój lament irytować
Zgłoś
MichaU 2014-03-05, 16:32
tip.top napisał/a:

BongMan napisał/a:

I kto tu ma ból dupy

Jakbym chciał się dowiedzieć czegoś ciekawego to bym sobie Discovery włączył... Ale skoro masz takie parcie na edukowanie forumowej społeczności to może pójdźmy dalej. Od razu wrzuć tu wszystkie odcinki "How it's made"bo tam dużo fajnych ciekawostek, a jak już to się skończy to może następnym w kolejce niech będzie Bear Grylls i szkoła przetrwania, bo "a nóż" ktoś się zgubi w lesie na grzybach i będzie potrzebował wiedzy z surwiwalu
Kiedy do Ciebie dotrze, że to forum to nie miejsce na takie tematy?
Jeżeli chodzi o Ukrainę to dziennie powstaje tyle tematów z tym związanych, że nie wszystko jesteśmy w stanie wyłapać, przenieść, scalić czy choćby ususzyć... więc z łaski swojej się od nas odpierdol, bo już mnie zaczyna ten Twój lament irytować

Weź mu wyjeb
Zgłoś
~tip.top 2014-03-05, 17:05 5
BongMan napisał/a:

A to, że miałem większy wkład w rozwój tego forum niż 3/4 moderatorów (Angel wrzuca do obrazków, Drwalu na harda i to tyle) to co, chuj?

Pozwolisz, że jeszcze do tego się odniosę. Według Twojej definicji wkład w rozwój forum to jedynie tworzenie nowych tematów, ewentualnie pisanie postów. Faktycznie na tym polu ja np ustępuję dużej części użytkowników, ale zapominasz o dość istotnym wkładzie w rozwój jakim jest moderowanie. Ja jestem moderatorem od jakiś 4 lat. Przez ten czas przeczytałem dziesiątki tysięcy postów, obejrzałem tysiące filmików i zdjęć... część z nich wyjebałem, część przeniosłem lub scaliłem... o wyszukiwaniu jebanych dubli i podawaniu do nich linków oraz czytaniu wyzwisk i gróźb na pw nie wspomnę... więc nie uważam kurwa, że Ty tworzeniem masy chujowych tematów całkowicie niezwiązanych z tematyką portalu i napierdalaniem sucharów, masz WIĘKSZY wkład w rozwój forum ode mnie... Dziękuję
Zgłoś
s................s 2014-03-05, 17:18
No, w jeden mało uczęszczany dział, to on wkład ma na pewno większy niż ktokolwiek inny.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-03-05, 17:41
Właśnie w tej chwili wkurwia mnie pierdolenie Tuska na tvp info
Zgłoś
Z................z 2014-03-06, 12:52 2
BongMan napisał/a:

Bije Ci półdebilu. Myślisz że chujowymi żartami przepisywanymi z książeczki z dowcipami zbudowałeś to forum? Była na Ciebie moda ale już minęła, znudziłeś się, a forum istnieje dalej.
Zgłoś
Pleso93 2014-03-07, 18:20
Wkurwia mnie Wasze pierdolene

Nieznane rejony,
Jestem wkurwiony,
Mam wyjebane,
Na tych co mi źle życzą
Zgłoś
J................o 2014-03-10, 4:24
Wkurwiająmnie ludzie, którzy płacą w dwójnasób przy kasie:
albo dają 100/200 i nie mają drobnych lamentując, że są w chuj mega ważnym klientem robiąc zakupy za 12,46 i marudzą, że pani przy kasie nie ma jak wydać
Oraz ta druga grupa, króra rachunek płaci co do grosika moniakami - 56,93, wszystko monetami nie większymi niż 2zł.
Zgłoś
~tip.top 2014-03-10, 8:50 6
A mnie wkurwia, jak stoję przy kasie, przede mną jakaś głupia pizda robi zakupy, wypakuje wszystko na taśmę, kasjerka po kolei nabija. Następnie głupia pizda pakuje graty do koszyka, skrzętnie wszystko układa jakby się już do bagażnika pakowała. Kolejka rośnie, kasjerka skończyła nabijać, a głupia pizda krząta się przy koszyku i dalej sobie wszystko układa. Jak już zakończy ten proces to dopiero otwiera torebkę wielkości worka na ziemniaki i zaczyna w nim grzebać 5 minut w poszukiwaniu portfela... jakby kurwa nie można było się przygotować wcześniej do tak trudnej i skomplikowanej procedury jakim jest podanie banknotu. No ale kto by się przecież spodziewał że trzeba będzie zapłacić. Ja pierdolę...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem