18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Vuko 2014-03-04, 10:56
A mnie wkurwia to, że sadystów coś wkurwia

[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2014-03-04, 11:48 ]
Vuko śmierdzi kupom
Zgłoś
Kaśka 2014-03-04, 12:57 2
Mnie wkurwia brak ś w nicku
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-04, 13:29 3
Mnie wkurwia to, że użytkownicy z portalu robią wolną scenę na walkę z rządem.
Wszędzie potrafią wcisnąć swoje 3 grosze na temat polityki i spamić gdzie się da i ile się da.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-03-04, 14:39
Wkurwia mnie dresiarnia z tymi "torebkami" przepasanymi przez ramię, które zazwyczaj nosi obsługa stacji benzynowych. Ogólnie wkurwia mnie dresiarnia.
Zgłoś
Moby_Dick 2014-03-04, 14:50
Mnie wasze wypowiedzi wkurwiają! Bo czytając je se człowiek uświadamia, że go jeszcze więcej rzeczy wkurwia
Aaaa, moja kobita mnie wkurwia! Was też by wkurwiła i tez byście mieli jedną rzecz więcej co was wkurwia
Zgłoś
s................s 2014-03-04, 19:35 4
Wkurwia mnie że wciąż się tu udzielam. I wkurwia mnie to, że mnie wkurwia ten fakt. I wkurwia mnie to, że piszę o tym że mnie to wkurwia, czym pewnie wkurwiam ludzi którzy myślą: skoro go tak to wkurwia to czemu nie usunie konta? Czemu kurwa? Bo mnie wkurwia usuwanie konta. I ci co tak myślą. Kurwa.
Zgłoś
Un_Nem 2014-03-04, 19:35
mnie wkurwia majster w robocie.
Zgłoś
Moby_Dick 2014-03-04, 20:50
Wkurwia mnie ojcostwo Una, a raczej jego ojcostwo mimo bycia bezdzietnym... zaraz, zaraz... mnie to śmieszy, cieszy, humor zawsze poprawia, a nie wkurwia
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-04, 21:49
Właśnie odkryłem to, że wkurwiają Mnie bułki zakupione w Biedronce.
Wczoraj kupiłem 10, a 3 w danej chwili są suche już jak kawały Bongmana.

Zgłoś
MichaU 2014-03-04, 22:19
Moderator napisał/a:

Wczoraj kupiłem 10

Już się nie chwal
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-03-04, 22:34
@up

Po co się wpierdalasz?
Jest to temat gdzie można napisać co Cię kurwa wkurwia.
Właśnie wkurwiło Mnie to, że bezsensownie wjebałeś się w temat by Mnie tylko wkurwić.
Kurwa, jak nienawidzę użytkowników, którzy wpieprzają swoje zasrane "3" grosze by zarobić 1-2 piwa.

Zgłoś
s................s 2014-03-04, 22:37 3
Mnie wkurwiają nowobogaccy. "Wczoraj kupiłem 10 bułek". Kurwa. Yuppie pieprzony.
Mnie nie stać nawet na słoik smalcu. Żywię się tylko nienawiścią i pogardą do świata!
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-03-04, 22:37
@UP

Jesteś taki sam jak cały ten popaprany rząd donalda tuska. PO i SLD to ciota i chuj a jaranie się unią to pedalstwo
Zgłoś
MichaU 2014-03-04, 22:40
Moderator napisał/a:

@up

Po co się wpierdalasz?
Jest to temat gdzie można napisać co Cię kurwa wkurwia.
Właśnie wkurwiło Mnie to, że bezsensownie wjebałeś się w temat by Mnie tylko wkurwić.
Kurwa, jak nienawidzę użytkowników, którzy wpieprzają swoje zasrane "3" grosze by zarobić 1-2 piwa.

Wkurwiłeś mnie

[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2014-03-04, 22:46 ]
hyhy
Tak Mnie wkurwiłeś.
Zgłoś
J................o 2014-03-05, 1:47
było o smalcu... Mnie wkurwia cena artykułów spożywczych a zarazem ich jakość, gdzie kilo "przyzwoitych" parówek (TFU!) kosztuje po 15zł za kilo albo i kurwa 25zł jak jakieś berlinki czy inne morlińskie, a dobry smalec z jakimś czosnkiem czy cebulą za drugie tyle. Który też można albo dostać w knajpie w cenie 4-6zł na kromce, co wziął się z kolacji szefa knajpy, gdzie wpierdalał pieczeń w ostatnią niedzielę, albo w słoiczku 100-200g za jebane 5zł.

Wkurwia mnie też, że ludzie kupują psom czy kotom jakieś puszki z żarciem po 10 albo i 20zł za kilo, gówno składające się z odpadów i 70% wody/galarety jak za 10zł można dać psu kilogram porządnej, świeżej, krwistej wieprzowiny.

a i wkurwiłem się na siebie, że dopiero teraz odkryłem ten temat, bo już czasem nie wiem gdzie wylewać ten wkurw.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem