18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A................a 2014-05-31, 20:20
M napisał/a:

Jesteś aspołeczna.

No czo Ty?
Zgłoś
GKC 2014-05-31, 21:33
Akinezja napisał/a:

Większość ludzi, a najbardziej ciapaki.

Ciapaki tonie ludzie ._.
Zgłoś
p................3 2014-06-01, 19:38 2
Kurwa, mnie to wkurwiają ludzie grillujący za oknem - z każdej strony ściana z czerwonej cegły, podwórko 5x20 wyłożone kamieniami, a oni grillują zawzięcie. Mogli by mnie kurwa zaprosić. A tak ogólnie to mnie wkurwiają wszyscy ludzie, tylko nie ty - Bubbles. A zwłaszcza ludzie, którzy są ci bardzo bliscy i obiecują gruszki na wierzbie przez długie lata, kiedy dla nich pracujesz, a później dostajesz soczystego strzała w łeb i spierdalaj. Wkurwiają mnie ludzie, ogólnie. Wkurwiają mnie obcokrajowcy, którzy traktują cię jak śmiecia, chociaż, że odpierdalasz dla nich zajebistą robotę za śmieszne pieniądze. Wkurwiają mnie ludzie, którzy się mnie boją, bo jestem inny. Wkurwia mnie moja klawiatura, bo po piętnastu latach klawisz 2 przestaje działać, albo i 2 nie 2. Jednak klawiatura Turbostar, to porządny sprzęt. Wkurwia mnie ten świat. Czasami wszystko mnie wkurwia, ale wtedy muszę się mocno najebać, tylko nie ma z kim... Dwa tysiące kilometrów od domu... Kiedyś się porządnie wkurwię. Jestem cierpliwy, ale wszystko się kiedyś kończy. A później będę żył sobie spokojnie, bez zmartwień i narzekań. Ptaszki będą sobie kurwa ćwierkały, a słoneczko będzie kurwa świeciło, tylko dla mnie.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-06-01, 22:08 3
Wkurwiają mnie wszystkie te młode matki, co gziły się na potęgę i dzisiaj zapierdoliły mi całego pejsbuka zdjęciami swoich bękartów w milion pińciuset pozach. Chuj mnie obchodzą ich małe bastiuchy, których połowa nawet nie pozna swoich ojców, bo zagięli w akcji (albo tuż po akcji) za remizą, czy w innych krzokach.
Zgłoś
Kaśka 2014-06-04, 18:51 1

Tak ta reklama wkurwia mie mega bardzo!
Le peti marseli kuuuuuuuuuuuuuuurwa!
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-06-04, 19:44
Le petit marseillais
Zgłoś
s................s 2014-06-04, 19:59 1
Nie dość że goła, smyrająca się baba, to jeszcze daje typowi powąchać na koniec. Paweł Tuchlin ps. "Skorpion" żeby sobie tak powąchać, musiał posuwać się do mordu. Podobno dotykał ofiary w różne miejsca, a potem nie mył ręki nawet i tydzień, by móc delektować się ich le petit marseli! Z tym że on chyba umiał rozróżnić ten zapach od kwiatu pomarańczy... Ot, taka głupia dygresja.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-07-06, 12:51
Jak mnie wkurwia ta popierdolona reklama Pepsi!
Do tego wszędzie w jakieś reklamie, filmie, serialu i chuj wie jeszcze w czym musi być dodany zjebany murzyn.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-07-12, 13:51
Sadistic napisał/a:

zjebany murzyn.

Apropo zjebanych murzynów, nic tak mnie nie wkurwia, jak ten czarny kutas z reklamy oldspice'a co drze mordę i buja cycami.
Zgłoś
s................s 2014-07-14, 20:58
Praca, urzędasy, praca, zarobki, praca, perspektywa bezpłatnych nadgodzin, praca, brak urlopu, praca, x lat zmarnowane na kończenie bezużytecznych studiów technicznych, praca, kaczyński, praca, tusk, praca, macierewicz, praca, minimalna krajowa, praca, społeczeństwo, praca, donosiciele strzelający z dupy z nadzieją że ustrzelą awans, praca, przemijanie, osobowość neurotyczna, nieokiełznana żądza mordu, praca, urzędasy po raz drugi, urzędasy po raz trzeci, sprzedane! i to że cały cykl psychoterapii kosztuje tyle, co zarobiłem przez pół roku. Sadistic w sumie też zaczął obsysać.

Zgłoś
~tip.top 2014-07-16, 16:05
A mnie wkurwia złośliwość matki natury... Od 8 do 16 jak siedzę w pracy to mi słońce napierdala przez okno że oślepnąć idzie. Temperatura jest taka, że wentylatory dmuchają gorącym powietrzem w ryj, człowiek się poci jak świnia... a jak kończę pracę i chcę iść na piwo w plener, albo pograć w siatkę, to punkt 16 zaczyna deszcz napierdalać. No
Zgłoś
Duch 2014-07-22, 12:12 1
Tak jak pisał PraweUchoFroda wkurwiają mnie mamusie fejbukowiczki. Rozumiem wstawić z jedno lub dwa zdjęcia dziecka ale nie napierdolić w każdej pozie, jak sra, rzyga, śmieje się jak jest zezowate, jak jest ujebane, z mamusio na sankach, z mamusio bez sanek no kurwa ludzie ja pierdole. Cała ściana zajebana urzyganymi gówniarzami z zezem rozbieżnym przez mamusie które myślą że wszystkich interesuje jej obsrane dziecko. nosz kurwa...
Zgłoś
MichaU 2014-07-22, 12:38 1
Fez napisał/a:

Tak jak pisał PraweUchoFroda wkurwiają mnie mamusie fejbukowiczki. Rozumiem wstawić z jedno lub dwa zdjęcia dziecka ale nie napierdolić w każdej pozie, jak sra, rzyga, śmieje się jak jest zezowate, jak jest ujebane, z mamusio na sankach, z mamusio bez sanek no kurwa ludzie ja pierdole. Cała ściana zajebana urzyganymi gówniarzami z zezem rozbieżnym przez mamusie które myślą że wszystkich interesuje jej obsrane dziecko. nosz kurwa...

A co za problem wyjebać ze znajomych albo odznaczyć widoczność jej postów?
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-08-08, 19:34
Wkurwiająca reklama dla gimbusów.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
wytrzeszcz5 2014-08-09, 20:46
w odpowiedzi na pytanie z tematu :
JA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem