Co mnie wkurwia, może będzie tego dużo a może nie.
Zaczynamy:
- motopizdy na motorkach 50cc z gadką typu traktuj mnie jak motocyklistę mimo, że jestem małym fagasem i nawet nie stać mnie na ciuchy na moto.
- motopizdy 2x - zapierdala crossem przez pola uprawne i dziwi się, że sąsiedzi go nie lubią
- motopizdy 3x - j/w tylko na innym moto - sport, naked, SM czy inny. Pędzi na złamanie karku przez miasto a inni mają patrzeć w lusterka, bo on i jemu podobne warzywa są wszędzie.
- motopizdy 4x robienie z Maliny czy innego gniewnego chujozy jakiegoś guru, bo latał na moto i "OMG, WTF, LOL, prawilny ziomeczek umar na moto, OMG, niebieskie autostrady i lwg" i inne.
- starzy ludzie - jak to kiedyś było dobrze a teraz to "bida z nyndzą", komputry, motóry to dzieło szatana,
- starzy ludzie 2x - ich wzrok kiedy czekam na busa/błąkam się jak widmo po mieście/cmentarzu w mundurze.
Normalnie jakby samego diabła widzieli. Kątem oka się przyglądają (ja wszystko widzę) , ale kiedy ja patrzę niby to na nich to ściemniają, że coś fajnego leży na chodniku.
- ludzie (w różnym wieku) - "o żal jaką oni pogodę zapowiadali a jaka jest! OMG!" Miało być słoneczko a jest burza.
Jakby nie nauczyli się, że pogoda, jak kobieta, zmienną jest. Szkoda nawet śliny na takich marnować.
- ludzie 2x - jak to jest możliwe, że jadąc rowerem pracują ręce, albo plewiłem w ogródku i bolą mnie nogi a pracowałem/am rękoma. Ehh do takich to nawet nie ma co podchodzić. Ciało jest w jednym worku powięziowo - mięśniowym, czyli dysfunkcja w jednym segmencie daje objawy do pozostałych proksymalnych lub nawet dystalnych części.
- ludzie 3x zwłaszcza starzy - ten doktor jest dobry, bo mi coś znalazł a inny jest zły, bo wcześniej byłem/am i nic nie wykrył.
Debile do potęgi. Każda choroba ma swoje stadia rozwoju i objawy różnią się w poszczególnych okresach choroby.
- ludzie 4x znowu starzy - najgorliwsi komentatorzy mojego pierścienia z emblematem trupiej czaszki Huzarów Śmierci.
Niby Polak jesteś a sygnet jak nazista nosisz. Najpierw się dziadku doucz a potem komentuj.
Przyznam jednak, że Totenkopf jest nawet ładna a niemieckie oficerskie mundury z II wojny światowej były chyba najładniejsze ze wszystkich innych.
- chamstwo - no ja rozumiem, że Sadistic.pl, że Hard, ale kurna Ratoshi czy Fantastico starają się poprawić Wam humor to gnoicie ich równo. Trudno taki mają styl i qniec.
- komentarze n.t. moich trepów. Wiem duże, ciężkie i może nawet niepraktyczne i czasem brudne, ale potrafię za cholewę zmieścić portfel, nóż i jakieś duperele. Lubię duże buciory i nic z tym nie zrobię. Wzmocniony nosek, podeszwa + podkucia.
To taka broń typu one shot - one kill. Sąsiad się przekonał i teraz tylko "Dzień dobry" i podaje rękę jak człowiek a nie jak idiota.
- jak ktoś nie potrafi uszanować pamięci zmarłych.
- gniewnych komentatorów kiedy zastosuję zwrot "dla niego", który daje na kilometr Podlasiem.
Tak, że miśki życzę dla Was żebyście się ciepło trzymali, i żeby dla Was żony nie odmawiały.
Pozdrawiam