18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
karinata 2014-08-09, 22:01
Fez napisał/a:

Tak jak pisał PraweUchoFroda wkurwiają mnie mamusie fejbukowiczki. Rozumiem wstawić z jedno lub dwa zdjęcia dziecka ale nie napierdolić w każdej pozie, jak sra, rzyga, śmieje się jak jest zezowate, jak jest ujebane, z mamusio na sankach, z mamusio bez sanek no kurwa ludzie ja pierdole. Cała ściana zajebana urzyganymi gówniarzami z zezem rozbieżnym przez mamusie które myślą że wszystkich interesuje jej obsrane dziecko. nosz kurwa...

Kolo, ale te dzieci to teraz absolutnie najważniejsza sprawa w życiu tych mamuś, tak samo jak ty byłeś kiedyś dla swojej. A że pejsik z ludźmi dziwne rzeczy robi, to zupełnie inna sprawa.

Wkurwia mnie nie rozumienie tak elementarnych rzeczy.
Zgłoś
T................h 2014-08-11, 2:52
Wkurwia mnie głupota spierdolonych ludzi, którzy często się urodzili po 95 roku. Debilizm światowy mnie wkurwia, ale jebać.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2014-08-13, 0:19 5
Interesowna bezinteresowność i postępujący tumanizm, szambo wybijające z ekranu telewizora i łaknący go imbecyle. Znawcy od wszystkiego i "fachowcy" do niczego. Społeczeństwo ze zdziczałymi wartościami i sekta, która kreuje światopogląd w tym kraju.
Zgłoś
D................y 2017-03-13, 21:43
mnie wkurwia woda ziemia hemoglobina
Zgłoś
s................y 2017-03-18, 14:28 3
Ignorancja, brak kultury.
Głupota, idąca w parze z bezczelną pewnością siebie.
I przede wszystkim bezsensowne rozmowy o rzeczach oczywistych, strasznie...
lub gdy kogoś dziwią rzeczy naturalne lub chociażby wnioski, do których może dojść 5letnie dziecko i to jeszcze z problemami rozwojowymi.
Zgłoś
fantastico 2017-03-25, 1:07 2
1:13, piątek, ostatnie piwo, daleka droga do nocnego :/
Zgłoś
Niratic 2017-06-17, 15:02
Jak mnie denerwuje ta reklama "little planet" na sadolu, na każdej stronie jest i odpala się z dźwiękiem, no szlag mnie trafia...
Zgłoś
d................a 2017-06-17, 17:15
Gdy ktoś stawia buty na stole. Nieważne, że w pudełku, że dopiero, co kupione.
Pisząc w skrócie-brak kultury.
Zgłoś
Duch 2017-06-18, 19:46
dobra.wróżka napisał/a:

Gdy ktoś stawia buty na stole. Nieważne, że w pudełku, że dopiero, co kupione.
Pisząc w skrócie-brak kultury.

No chyba że masz je na nogach a na stole się robi co innego to Ci już nie przeszkadzało
Zgłoś
ciepson 2017-06-30, 23:16 1
Co mnie wkurwia, może będzie tego dużo a może nie.
Zaczynamy:
- motopizdy na motorkach 50cc z gadką typu traktuj mnie jak motocyklistę mimo, że jestem małym fagasem i nawet nie stać mnie na ciuchy na moto.
- motopizdy 2x - zapierdala crossem przez pola uprawne i dziwi się, że sąsiedzi go nie lubią
- motopizdy 3x - j/w tylko na innym moto - sport, naked, SM czy inny. Pędzi na złamanie karku przez miasto a inni mają patrzeć w lusterka, bo on i jemu podobne warzywa są wszędzie.
- motopizdy 4x robienie z Maliny czy innego gniewnego chujozy jakiegoś guru, bo latał na moto i "OMG, WTF, LOL, prawilny ziomeczek umar na moto, OMG, niebieskie autostrady i lwg" i inne.
- starzy ludzie - jak to kiedyś było dobrze a teraz to "bida z nyndzą", komputry, motóry to dzieło szatana,
- starzy ludzie 2x - ich wzrok kiedy czekam na busa/błąkam się jak widmo po mieście/cmentarzu w mundurze.
Normalnie jakby samego diabła widzieli. Kątem oka się przyglądają (ja wszystko widzę) , ale kiedy ja patrzę niby to na nich to ściemniają, że coś fajnego leży na chodniku.
- ludzie (w różnym wieku) - "o żal jaką oni pogodę zapowiadali a jaka jest! OMG!" Miało być słoneczko a jest burza.
Jakby nie nauczyli się, że pogoda, jak kobieta, zmienną jest. Szkoda nawet śliny na takich marnować.
- ludzie 2x - jak to jest możliwe, że jadąc rowerem pracują ręce, albo plewiłem w ogródku i bolą mnie nogi a pracowałem/am rękoma. Ehh do takich to nawet nie ma co podchodzić. Ciało jest w jednym worku powięziowo - mięśniowym, czyli dysfunkcja w jednym segmencie daje objawy do pozostałych proksymalnych lub nawet dystalnych części.
- ludzie 3x zwłaszcza starzy - ten doktor jest dobry, bo mi coś znalazł a inny jest zły, bo wcześniej byłem/am i nic nie wykrył.
Debile do potęgi. Każda choroba ma swoje stadia rozwoju i objawy różnią się w poszczególnych okresach choroby.
- ludzie 4x znowu starzy - najgorliwsi komentatorzy mojego pierścienia z emblematem trupiej czaszki Huzarów Śmierci.
Niby Polak jesteś a sygnet jak nazista nosisz. Najpierw się dziadku doucz a potem komentuj.
Przyznam jednak, że Totenkopf jest nawet ładna a niemieckie oficerskie mundury z II wojny światowej były chyba najładniejsze ze wszystkich innych.
- chamstwo - no ja rozumiem, że Sadistic.pl, że Hard, ale kurna Ratoshi czy Fantastico starają się poprawić Wam humor to gnoicie ich równo. Trudno taki mają styl i qniec.
- komentarze n.t. moich trepów. Wiem duże, ciężkie i może nawet niepraktyczne i czasem brudne, ale potrafię za cholewę zmieścić portfel, nóż i jakieś duperele. Lubię duże buciory i nic z tym nie zrobię. Wzmocniony nosek, podeszwa + podkucia.
To taka broń typu one shot - one kill. Sąsiad się przekonał i teraz tylko "Dzień dobry" i podaje rękę jak człowiek a nie jak idiota.
- jak ktoś nie potrafi uszanować pamięci zmarłych.
- gniewnych komentatorów kiedy zastosuję zwrot "dla niego", który daje na kilometr Podlasiem.
Tak, że miśki życzę dla Was żebyście się ciepło trzymali, i żeby dla Was żony nie odmawiały.
Pozdrawiam
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-07-04, 15:06
W związku z kolejnym kiepskim tematem, chciałbym z tego miejsca wystosować krótki list z sugestiami dla administracji portalu Sadistic.pl
Moje intencje są szczere i mają na celu wyłącznie poprawę komfortu przy użytkowaniu portalu. Jesteśmy w okresie wakacyjnym, a to oznacza, że mamy doczynienia z dużą ilością kiepskiego materiału. Może jest to związane z feriami wakacyjnymi i większą aktywnością młodzieży szkolnej, nie wiem.
Proponuję dwie zmiany:
1) Przycisk dezaprobaty. Wirtualne piwo, to powszechnie akceptowalne wyrażenie apropaty lub sympatii dla postu/autora/inne. Proponuje przycisk, którym użytkownik mógłby określić uczucia biegunowo odległe o tych wcześniej wspomnianych. Proponuje np. Wiadro pomyj lub fekaliów (co w moim mniemaniu wyraża zawartość większości postów okresu wakacyjnego).
2) Przycisk Blokujący Konkretnego Użytkownika. Wierze, że każdy z użytkowników ma jednego kamrata, który szczerze go denerwuje. Aby zadbać o zdrowie każdego z nas, proponuje, aby była możliwość blokowania nie tylko tematów, ale także autorów (np. producentów sucharów) Ten krok pozwoli nam ignorowanie autorów, co tu dużo pisać - nas denerwujących.
Dziękuje za cierpliwość, pozdrawiam.
Zgłoś
s................s 2017-07-04, 18:51
Cytat:

Przycisk dezaprobaty. Wirtualne piwo, to powszechnie akceptowalne wyrażenie apropaty lub sympatii dla postu/autora/inne. Proponuje przycisk, którym użytkownik mógłby określić uczucia biegunowo odległe o tych wcześniej wspomnianych. Proponuje np. Wiadro pomyj lub fekaliów (co w moim mniemaniu wyraża zawartość większości postów okresu wakacyjnego).

Nonsensowne. Raz, że co by to zmieniło? Dwa, że przecież te wszystkie gimbadła i trolle też mogłyby korzystać z prawa do używania tego przycisku.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-07-04, 20:11
sanctusdiavolos, No ok, uważam inaczej, ale co tam. Pomysł no. 2 ?
Zgłoś
M................A 2017-07-20, 16:01 2
Wkurwia mnie , jak oglądam jbzdy, chamsko i za chwile jest to kopiowane na sadola. Co jest na jbzdy i na chamsko , niech tam to zostanie.

fantastico i jego/jej/ durnowate opisy . Wkurwiająca persona.
Zgłoś
s................s 2017-08-02, 22:42 11
Wkurwia mnie, jak idę sobie odpocząć nad jeziorko od elementu ludzkiego i delektować się ciszą, a nagle przyłażą jakieś nastoletnie chujki i napierdalają hiphopem czy inną "muzyką" dla pierdolonych małp z getta, drą swoje tępe, ludzkie mordy i niszczą pieczołowicie budowane uczucie spokoju ducha.
Wkurwia mnie też świadomość, że za odjebanie takich chwastów, można trafić do pierdla. A tam nie ma jeziorka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem