18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mr.Drwalu 2017-08-03, 22:11 1
Wkurwia mnie "11 dzień" bez papierosa! Chętnie to bym zapierdolił na ulicy każdemu w pysk kogo widzę z papierosem w mordzie! Wkurwia mnie także to, że tego nie mogę zrobić bo pójdę siedzieć jak za murzyna! Kurwa

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
~tip.top 2017-08-04, 10:12 3
sanctusdiavolos,

Zgłoś
Noside 2017-08-04, 22:23 2
Doceniam tę stronę. Pojawia się masa materiałów, która pozornie jest wyłącznie sadystyczna, skierowana do wykolejeńców umysłowych, ale zawsze coś ze sobą niesie. A to wyprute flaki i obcięte ręce przypominają o BHP, a to latające w powietrzu buty przypominają o przepisach, trzeźwości za kółkiem i zapinaniu pasów. Niekiedy nawet facet jedzący kota, albo lincz na brazylijskim złodzieju rozpęta rzeczową dyskusję poruszającą ciekawe tematy. Tymczasem więcej i więcej materiałów ma niezrozumiałe opisy z dziwną gramatyką i są właściwie spamem podobnych do siebie sytuacji skopiowanych z bliżej nieustalonych azjatyckich portali. Czyżby sadistic przeniósł target użytkowników do Azji wschodniej i zatrudnił tam poszukiwaczy tematów, czy to po prostu fanta z tico nieznośnie spamuje dla atencji??
Zgłoś
d................a 2017-08-06, 13:45 1
Gdy ktoś zamiast "ok" pisze "okejos"
Zgłoś
ars189zre 2017-08-16, 21:59 3
Wkurwia mnie, że z tej strony znika premium content, zdjęcia zwłok ze smoleńska, muzułmańskie egzekucje, że ta strona dziadzieje.
Zgłoś
ciepson 2017-09-14, 16:56 3
Siedzę właśnie na YT i czytam komenty pod filmem i uświadomiłem sobie, że wkurwiają mnie zdrobnienia typu: "butki", "nóżka" czy "Pozdrówki".
No kurwa, jedno zdrobnienie wystarczy a nie cała litania.
Zgłoś
TB303 2017-09-14, 17:15 3
A mnie wkurwiają ogólnie ludzie i ich nienawidzę! Liczy się?

Swoją drogą:
ars189zre napisał/a:

Wkurwia mnie, że z tej strony znika premium content, zdjęcia zwłok ze smoleńska, muzułmańskie egzekucje, że ta strona dziadzieje

Cytat:

Wystawiono 2 piw(a)
dziaad, TB303

Zgłoś
ciepson 2017-09-14, 17:17
TB303 napisał/a:

A mnie wkurwiają ogólnie ludzie i ich nienawidzę! Liczy się?

O tym nawet nie pisałem, bo to chyba oczywiste
Zgłoś
Belial 2017-09-15, 14:05 1
Wzbiłem się ostatnio na moralne wyżyny i osiągnąłem taki stan ducha, że...
ukryta treść
nic mnie nie wkurwia.
Zgłoś
Wiewór 2017-09-15, 14:07 1
Generalnie to mnie wszystko wkurwia.
Zgłoś
d................a 2017-09-15, 15:00 2
Abraxus napisał/a:

Generalnie to mnie wszystko wkurwia.

I vice versa
Zgłoś
ciepson 2017-09-17, 22:42
Po dniu dzisiejszym jestem w stanie powiedzieć, że w PW nic mnie tak nie wkurwiło jak "Hahah". To brzmi jak halah.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2017-09-20, 11:06
Ludzka bezmyślność którą sami możecie przetestować .
Scenka w Macdonald
Tłumaczę przy kasie że chcę papierek z hamburgerem w środku takie zawiniątko jeden papierek a w środku hamburgerek.
- Zrozumiał pan co zamówiłem ?
- tak.
- Na miejscu czy na wynos ?
To po jaką cholerę ja się produkuje i opisowo ci tłumaczę jak ma być zapakowany hamburger którego chcę dostać ?
Raz już dałem się na to nabrać i zgodnie z prawdą odpowiedziałem że na wynos nie spodziewając się że spowoduje ta moja odpowiedź dodatek w postaci zbędnego opakowania , jakby to nie można było zjeść kanapki na zewnętrznej tak jak to zwyczajowo jest przyjęte we wszystkich innych fast-foodach. W Macdonald zaprogramowane roboty przez bezmózgich managerów gdy skłamiesz mówiąc że na miejscu aby z papierowej zbędnej torby nie musieć wygrzebywać swojej kanapki to wcisną ci tacę równie nie potrzebną w przypadku zawiniątka mieszczącego się w dłoni . Może ktoś powie że się przypierdalam lub nie rozumiem skomplikowanej polityki firmy Ale wyobraźcie sobie że na stacji benzynowej panują te same kretyńskie zasady i albo dostajecie szczelnie zawiniętego hog- doga wciśniętego dodatkowo do papierowej torby albo z plastikową tacą .
Zgłoś
s................s 2017-09-20, 14:40 2
Na pewno nie mają co robić, tylko rozkminiać każdy jeden wymysł przy setce zamówień. Nie mówiąc już o tym, że pakowaniem zajmuje się inna osoba, niż ta co odbiera zamówienie, więc spełnianie tego rodzaju niedojebanych życzeń jeszcze spowolniło i utrudniłoby im prace.

Cytat:

To po jaką cholerę ja się produkuje i opisowo ci tłumaczę jak ma być zapakowany hamburger którego chcę dostać ?

No właśnie, dzięki że mi przypomniałeś. Wkurwiają mnie ludzie w kolejkach, którzy zamiast żreć jak wszyscy, wymyślają i kombinują, jak tylko utrudnić życie innym.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2017-09-20, 17:51
sanctusdiavolos napisał/a:

Wkurwiają mnie ludzie w kolejkach, którzy zamiast żreć jak wszyscy, wymyślają i kombinują, jak tylko utrudnić życie innym.

A mnie wkurwił debil przy kasie któremu opisałem i wytłumaczyłem co i jak zapakowane chcę dostać.
Po czym się jełopa jeszcze pytam czy zrozumiał zamówienie na co on - że tak
I jeb tym swoim pytankiem:
NA MIEJSCU CZY NA WYNOS.
NO TO WIDOCZNIE JEDNAK DEBIL NIE ZROZUMIAŁ

Pewnie i tak musiał obowiązkową formułkę wyklepać .

Ale wiesz co tak mocno irytuje ludzi w MD!
To że odnosi się wrażenie rozmawiając z pracownikami tej firmy jakby rozmowiać z automatyczną sekretarką ZERO własnego pomyślunku szacunku do tego co klient powiedział przed chwilą tylko Pierdolenie wyuczonych frazesów niczym Automatyczna kasa Auchan która w kółko bredzi jedno i to samo "ZESKANUJ KARTĘ CLUB-CARD"

Tak samo wy bredzicie jak zaprogramowane roboty milion razy dziennie "NA MIEJSCU CZY NA WYNOS " nawet jak ktoś jedną bułkę z kotletem kupi to zapytać się musi sprzedawca głupi. Może tak naprawdę inteligentny ale głupi dlatego że daje się poniewierać korporacyjnym managerom jełopom którzy tak bardzo zdołali upodlić jego człowieczeństwo że sprowadzili go do roli zaprogramowanego robota.
I że musi nielogiczne pytania każdemu zadawać choć sam podświadomie wie że w przypadku zamówienia na jedną kanapkę taki jest logiczny sens tych odpytywanek jak zapytać się kogoś czy tego zakupionego loda to na miejscu czy na wynos?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem