18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Belial 2017-12-22, 20:54
dobra.wróżka, w ciekawym towarzystwie się obracasz.
Zgłoś
d................a 2017-12-22, 21:02
Up, nie zawsze masz wpływ na kompanię
Zwłaszcza nowopoznaną.
Zgłoś
s................s 2017-12-23, 3:42 2
Obcuj z naturą, zaoraj ludzkość. Gloria nihil!
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2017-12-23, 19:56 2
Pierdolone święta, bombki, choinki, zajebane mikołaje... rzygam tym od miesiąca. Cześć.
Zgłoś
~PowerBoBass 2017-12-24, 15:11
Ale awatarek masz świąteczny
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2017-12-24, 16:12
Bo dzieciątko by się obraziło, trzeba mieć.
Zgłoś
Belial 2017-12-25, 12:38
Dereizm, katatymia, reifikacja i hipostaza...
Zgłoś
TB303 2017-12-25, 16:00
Co mnie wkurwia? Święta... i te wasze awatary z czapeczkami, uświadamiające mi jak bardzo mnie święta wkurwiają!
Zgłoś
~PowerBoBass 2017-12-25, 20:07
Dlatego je mamy
Zgłoś
s................s 2017-12-26, 0:37 1
Politycy składający życzenia świąteczne. Jest coś bardziej obłudnego i skurwiałego? No, ewentualnie życzenia noworoczne od komornika, ale to na swój pokrętny, mroczny sposób jest nawet zabawne.
Zgłoś
bezjaj 2017-12-27, 0:12 2
Wkurwia mnie ,ze muszę czekać miesiąc i na trzaskać 20postów żeby móc zapodać Wam świeży zajebisty materiał na stronę jaki posiadam.
Do tego wkurwia mnie wszystko, że szkoda wymieniać poza tym ,że jak mnie coś wkurwia to mówię, że mnie wkurwia, a nie ,że złowieszczo szumią wierzby albo duch mój dupą na rozżarzone węgle usiadł.

ps: wkurwia mnie do potęgi zespolonej dwulicowość lewaków, bo można jechać po hetero/ chrześcijanach/ itp. i to się nazywa sztuką ale w drugą stronę to już rasizm, faszyzm, nazizm, hitleryzm, szowinizm, przemoc, ranienie uczuć itd. itp.
Modlę się codziennie żeby okazało się iż coś popierdala w kosmosie w naszą stronę wielkie w pizdu i max. za pół roku rozpierdoli ten bajzel.
Zgłoś
~Velture 2017-12-31, 10:01
S mnie wkurwia jak ktoś dostaje bana albo kasuje konto aby później złożyć nowe i zmienia stronę z lewej na prawą
Zgłoś
bezjaj 2018-01-14, 7:33 2
Wkurwia mnie, że wrzucane jest pełno pedalskiego shitu na sadola, większość tego gówna nadaje się na "naszą klasę".
Jak tak dalej pójdzie to zaraz sadol zacznie srać pedalską tęczą. Zle się dzieje z tym portalem...
Zgłoś
~Velture 2018-01-15, 12:27
Wkurwia mnie jak ktoś nic nie wrzuca, nic nie wnosi ale jest pierwszym do wkurwiania się na to co inni wrzucają.
Zgłoś
bezjaj 2018-01-15, 18:28
Wkurwia mnie jak ktoś jest na tyle "niespostrzegawczy" żeby obadać, że nie mogę jeszcze nic wrzucać bo jestem za krótko zarejestrowana na forum. Jak ja zacznę wrzucać to na pewno pedalską tęczą zajeżdżać nie będzie.
peace siostry i bracia mniejsi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem