18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Co wyczuł pies?
phrontch • 2023-04-26, 19:08
Możliwe, że kilka godzin wcześniej pojazd wjechał w demonstrację ekologów lub antify

Zgłoś
DarioLee 2023-04-26, 19:11 12
Pewnie jakiś pedał oszczał koło.
Zgłoś
Antypolak666 2023-04-26, 19:12
W twoją starą wjechał
Zgłoś
phrontch 2023-04-26, 19:18
a może w twoją córkę?
Zgłoś
beniek1910 2023-04-26, 19:20 17
Normalna psia epilepsja

Trawą Palę Stresy
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-04-26, 19:21 11
Chyba jakieś chujstwo go w nos użądliło, czy też ukąsiło.
Zgłoś
diacon 2023-04-26, 19:31 27
Wydaje mi się że dostał po nosie ładunkiem statycznym, i to wywołało epilepsje.
Zgłoś
Jarema_W 2023-04-26, 19:37
A więc tam się przeniósł kolega Poligon 6?
Zgłoś
Geraldinio 2023-04-26, 20:03 3
Wygląda mi to na jakiś Meksyk albo Brazylię, więc zgaduję, że za mocno sztachnął się zadekowanej tam amfy, czy innego gówna.

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
Siriuz 2023-04-26, 20:35 4
Próba kradzieży na zdechłego psa

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-04-26, 20:58 2
Nie wiem co to za towar, ale wiem że potrzebuje go w dużych ilościach. Łatwiej będzie odurzyć kundla. A później do gara na smalec
Zgłoś
jajkob 2023-04-26, 23:00
Myślę że poczuł smród pierwotny bo ktoś nasrał na jezdnię i koło po tym przejechalo. Pieseł spotkał się z diabłem. Smród, fetor i zło w jednym. Polska gnojówka to przy tym ambrozja. No i pieseła wykręciło na parę minut
Zgłoś
Piciuzcmg 2023-04-26, 23:18
Pewnie gościu przejechał jakąś suke która nie myła pizdziska od bardzo dawna...
Zgłoś
C................n 2023-04-27, 4:12
Obok jest plantacja papryczek na "gaz pieprzowy" oraz piri-piri, które stały się ostatnio niezwykle popularne.
Zgłoś
Fontrok 2023-04-27, 6:41 2
Zobaczył hycla i udawał truchło. Cwana sierść...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów