📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@Megatrans666: Skąd masz zdjęcia mojego kota przed operacją...?
Kozłastopa napisał/a:
@: Skąd masz zdjęcia mojego kota przed operacją...?
Aaa, znamy się już trochę czasu.
@Megatrans666:
Kurwa, to chyba te słynne "wczasy pod gruszą", taaa? Hahah
Kurwa, mam nadzieję że dzieci z tego nie będzie... . I co by się nie działo, naprzód Kamaz!
Kurwa, to chyba te słynne "wczasy pod gruszą", taaa? Hahah
Kurwa, mam nadzieję że dzieci z tego nie będzie... . I co by się nie działo, naprzód Kamaz!
Will70 napisał/a:
Śmieszne w chuj! Serio! Policjant miszcz. 😆 ...Dla mnie ten film to zajebisty żart. 😁😆
Podziel się z nami co tak wchodzi bo aż hyperreal wziął Twojego posta na radar.
Kozłastopa napisał/a:
@: proszę.
dzięki, piękny rudzielasek
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
@Nome: mega jest! Dzięki.
Nie wiem, czy policjant był w tę ustawkę wkręcony, ale jeśli nie, to dźwignął temat zawodowo
Nie mógł ich po prostu zastrzelić????
Mógł ich odrazu rozpierdolić a w raporcie napisać że widział broń. Świat bez dewiantów i influencerów był lepszy kiedyś i był by jak się ich pozbyć bo to gówno które aktualnie niszczy rasę ludzką to ich wina i ich wynurzeń które oglądają nie pilnowane dzieci i bezstresowo wyrastają na roszczeniowych baranów bez charakteru i umiejętności logicznego myślenia 😉
@Kozłastopa: Ale wiesz, że on jest rudy? Jak kiedyś wydrapie ci oko, to nie zapomnij zrobić zdjęć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów