Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostrzegawczy w potylicę załatwiłby sprawę. No może dwa ostrzegawcze dla pewności.
Chuj z tym kto z kim sypia, ale kurwa szanujmy się.
Szacunek - wyraz nie znamy wśród lgbt i 88% lewusów, chyba Że masz takie samo zjebane zdanie jak oni.
Spróbuj się wyróżnić argumentami, zobaczysz prawdziwy pokaż żenady, samo-zaprzeczenia i regressu społeczeństwa w namacalnej postaci.
Dobra, bo się rozpisalem, a dziś adoptowalem kotka że schroniska. Trza wygłaskać. PEACEJOŁ
a teraz merytorycznie, bez inwektyw: Pomyślcie, dlaczego właściciel kota miałby ujawnić ten filmik, który ich totalnie kompromituje?
[ Dodano 2024-11-08, 22:37 ]
Mam nadzieję, że to jest kurwa fake, bo NO KURWA, NO NIE....
Ostrzegawczy w potylicę załatwiłby sprawę. No może dwa ostrzegawcze dla pewności.
Chuj z tym kto z kim sypia, ale kurwa szanujmy się.
Szacunek - wyraz nie znamy wśród lgbt i 88% lewusów, chyba Że masz takie samo zjebane zdanie jak oni.
Spróbuj się wyróżnić argumentami, zobaczysz prawdziwy pokaż żenady, samo-zaprzeczenia i regressu społeczeństwa w namacalnej postaci.
Dobra, bo się rozpisalem, a dziś adoptowalem kotka że schroniska. Trza wygłaskać. PEACEJOŁ
Masz browara za kota pajacu, i zluzuj gacie. Dla mnie ten film to zajebisty żart. 😁😆 A że adoptowałeś kociaka, to jesteś dobry ludź.
Do utylizacji !!! Kurwa jebane pierdolnięte zboczeńce !
Są potrzebni. Bez nich zapanowaloby bezprawie. Nie da się utrzymać porządku bez policji.
Do utylizacji !!! Kurwa jebane pierdolnięte zboczeńce !
Dokładnie, nienawidzę nietolerancyjnych gliniarzy.
Nie mniej są takie jednostki na prawdę, i to jest kurwa przesada.
No podobno dobry, hehe. Pozdro
Ale wiecie zjeby, że to zwykła prowokacja i ustawka, żeby was wkurwić?
a teraz merytorycznie, bez inwektyw: Pomyślcie, dlaczego właściciel kota miałby ujawnić ten filmik, który ich totalnie kompromituje?
Widocznie kompletnie nie znasz mentalnosci amerykanow - dla autora ten film z pewnoscia jest dowodem na nietolerancje policjanta
nie wierzę ci, wstaw zdjęcie tego kotka
no wstaw, proszę
Widzę już poprawę, bo się rozbrykał, a był mega osowiały. Polecam zwierzątka terapeutyczne wszystkim zagubionym duszom z kontem na sadolu. Pozdro. ]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów