@: proszę. Odjebal pół roku pajdy, ma FIV i do tego rozchorował się w dniu adopcji. Dostałem medykamenty, i robię za kociego Mengele przez najbliższy tydzień.
Widzę już poprawę, bo się rozbrykał, a był mega osowiały. Polecam zwierzątka terapeutyczne wszystkim zagubionym duszom z kontem na sadolu. Pozdro. ]
Miał Fiv? Czy literówka i miał HIV?. Jak nie to co to jest Fiv?
[ Dodano: 2024-11-09, 10:06 ]
@Mister_Klex
Gad demyt, ale dzieciak wytrzymuje pociski. To super dzieciak
[ Dodano: 2024-11-09, 10:07 ]
W sumie trochę podobny.
megatransie a czy ty też jesteś gruby jak to kocisko?
Miał Fiv? Czy literówka i miał HIV?. Jak nie to co to jest Fiv?
@
Gad demyt, ale dzieciak wytrzymuje pociski. To super dzieciak
megatransie a czy ty też jesteś gruby jak to kocisko?
Jaki ciekawski tadzio. Wysłać ci fotki?
Pewnie walił brudne dziury po kątach, bez gumy i oto efekt.
@: Ale wiesz, że on jest rudy? Jak kiedyś wydrapie ci oko, to nie zapomnij zrobić zdjęć.
Jasne, będzie na Harda. Ciekawe w jakiej ilości założyli by mi "Szfy".
Podziel się z nami co tak wchodzi bo aż hyperreal wziął Twojego posta na radar.
Nie wiem, ale koleżanka mojej koleżanki podrzuciła jakieś 2 ciastka...
Takie pojeby siedzą teraz w sejmie i tytułują się vel ministra gówno-pizda.
To jeszcze chuj, znam wielu facetów przebierających się w długie sukienki i tytułujących się: "proszę księdza". To jest dopiero odlot. Nie dopuszczają nauki mówiącej o istnieniu więcej niż 2 płci, ale spróbuj do takiego powiedzieć "proszę pana" albo "proszę pani". Skoro nie jest ani panem ani panią, to kurwa kim? księdzem - 3 płcią? Niezła beka z was, katole
Ty z nauką to chyba ostatni raz miałeś kontakt w szkole podstawowej
Btw 2, te debile puściły to w internet xD
Ale wiecie zjeby, że to zwykła prowokacja i ustawka, żeby was wkurwić?
a teraz merytorycznie, bez inwektyw: Pomyślcie, dlaczego właściciel kota miałby ujawnić ten filmik, który ich totalnie kompromituje?
Ponieważ jest imbecylem z parciem na szkło?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów