18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Siriuz 2023-04-12, 21:22
Pepewatch napisał/a:

Żal ci dupe ściska że wy oprócz kilku miast dalej w ziemiankach bez klopa i papieru toaletowego żyjecie? Zobacz kacapie na nasze pkb na mieszkańca i na wasze gdzie jeszcze polowa waszego jest z surowców z których gów.o macie bo prawie wszystko idzie na tych kilkudziesięciu oligarchów i ich pałace za zachodzie. Większość z was dalej żyje w średniowieczu

Powiedział typ z najbardziej skorumpowanego kraju w Europie, gdzie prezydentem został komediant grający chujem na pianinie, który ot tak zakłada stację telewizyjną, potem gra w ichnich super produkcjach kręconych w US i ma też tam nieruchomości. Kiedy zarządził, że Ukraina będzie walczyć z Rosją do ostatniego Ukraińca - jak się poczułeś? Masz jeszcze w ogóle dach nad głową?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
gagatek690 2023-04-12, 21:57
Zulu-Gula napisał/a:

Chuj w tę banderowską krainę, ale jak na razie, to orki sedesy od nich kradną, bo te syberyjskie mongoło-kacapy na oczy kibla nie widziały.
Druga armia trzeciego świata w klapkach Kubota z kiblami na plecach.

hahaha- cymbał, prawdziwy cymbał. Oglądaj dalej TVPIS a zobaczysz gdzie w maju będziesz niedojebany tłumoku

Jamci
Zgłoś
Pepewatch 2023-04-12, 23:29 2
Siriuz napisał/a:

Powiedział typ z najbardziej skorumpowanego kraju w Europie, gdzie prezydentem został komediant grający chujem na pianinie, który ot tak zakłada stację telewizyjną, potem gra w ichnich super produkcjach kręconych w US i ma też tam nieruchomości. Kiedy zarządził, że Ukraina będzie walczyć z Rosją do ostatniego Ukraińca - jak się poczułeś? Masz jeszcze w ogóle dach nad głową?

Chłopie odpowiedziałeś gościowi na komentarz:
" O, kolejny kacapski trol. Jebać te waszą antycywilizację"
tym: "Nikt was nie lubi naziole, sami się w tyłki musicie ładować. Z ziemianek wyszliście i ktokolwiek toleruje wasze pierdolenie tylko dlatego że kretynom z zachodu jest to teraz na rękę"
nie wiem czy wiesz ale jesteś na Polskiej stronie, odpowiadałeś Polakowi więc raczej o Polakach pisałeś w odpowiedzi, ja przynajmniej tak to zrozumiałem, dlatego ja o Polsce pisałem a nie o skorumpowanej Ukrainie. Mogłeś się domyśleć bo pkb Ukrainy na mieszkańca jest/było dużo niższe niż u was w kacaplandii, a tym bardziej dużo niższe niż w Polsce. Ukrainie mimo że mamy trudną historię z nimi w tym momencie współczuje bo nie dość że biedna, skorumpowana to jeszcze ja najechaliście
Zgłoś
Siriuz 2023-04-13, 1:35 1
Pepewatch napisał/a:

Chłopie odpowiedziałeś gościowi na komentarz:
" O, kolejny kacapski trol. Jebać te waszą antycywilizację"
tym: "Nikt was nie lubi naziole, sami się w tyłki musicie ładować. Z ziemianek wyszliście i ktokolwiek toleruje wasze pierdolenie tylko dlatego że kretynom z zachodu jest to teraz na rękę"
nie wiem czy wiesz ale jesteś na Polskiej stronie, odpowiadałeś Polakowi więc raczej o Polakach pisałeś w odpowiedzi, ja przynajmniej tak to zrozumiałem, dlatego ja o Polsce pisałem a nie o skorumpowanej Ukrainie. Mogłeś się domyśleć bo pkb Ukrainy na mieszkańca jest/było dużo niższe niż u was w kacaplandii, a tym bardziej dużo niższe niż w Polsce. Ukrainie mimo że mamy trudną historię z nimi w tym momencie współczuje bo nie dość że biedna, skorumpowana to jeszcze ja najechaliście

Dlaczego boisz się przyznać, że jesteś Ukraińcem i do tego naziolem (to akurat rozumiem)? Normalny człowiek, a tym bardziej Polak nie pierdoliłby takich bzdur na polskiej stronie do Polaka.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
kusti 2023-04-13, 14:01
Chciał ewidentnie wyłudzić odszkodowanie
Zgłoś
chlusniembousniem 2023-04-13, 18:07
Łoś czekał na ten moment 20 lat, żeby pomścić śmierć łoszaka
Zgłoś
Lok 2023-04-14, 8:50
Prawdopodobnie to jego teren
I z tego co słychać zwą go Bleć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów