Żal ci dupe ściska że wy oprócz kilku miast dalej w ziemiankach bez klopa i papieru toaletowego żyjecie? Zobacz kacapie na nasze pkb na mieszkańca i na wasze gdzie jeszcze polowa waszego jest z surowców z których gów.o macie bo prawie wszystko idzie na tych kilkudziesięciu oligarchów i ich pałace za zachodzie. Większość z was dalej żyje w średniowieczu
Powiedział typ z najbardziej skorumpowanego kraju w Europie, gdzie prezydentem został komediant grający chujem na pianinie, który ot tak zakłada stację telewizyjną, potem gra w ichnich super produkcjach kręconych w US i ma też tam nieruchomości. Kiedy zarządził, że Ukraina będzie walczyć z Rosją do ostatniego Ukraińca - jak się poczułeś? Masz jeszcze w ogóle dach nad głową?
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Chuj w tę banderowską krainę, ale jak na razie, to orki sedesy od nich kradną, bo te syberyjskie mongoło-kacapy na oczy kibla nie widziały.
Druga armia trzeciego świata w klapkach Kubota z kiblami na plecach.
hahaha- cymbał, prawdziwy cymbał. Oglądaj dalej TVPIS a zobaczysz gdzie w maju będziesz niedojebany tłumoku
JamciPowiedział typ z najbardziej skorumpowanego kraju w Europie, gdzie prezydentem został komediant grający chujem na pianinie, który ot tak zakłada stację telewizyjną, potem gra w ichnich super produkcjach kręconych w US i ma też tam nieruchomości. Kiedy zarządził, że Ukraina będzie walczyć z Rosją do ostatniego Ukraińca - jak się poczułeś? Masz jeszcze w ogóle dach nad głową?
Chłopie odpowiedziałeś gościowi na komentarz:
" O, kolejny kacapski trol. Jebać te waszą antycywilizację"
tym: "Nikt was nie lubi naziole, sami się w tyłki musicie ładować. Z ziemianek wyszliście i ktokolwiek toleruje wasze pierdolenie tylko dlatego że kretynom z zachodu jest to teraz na rękę"
nie wiem czy wiesz ale jesteś na Polskiej stronie, odpowiadałeś Polakowi więc raczej o Polakach pisałeś w odpowiedzi, ja przynajmniej tak to zrozumiałem, dlatego ja o Polsce pisałem a nie o skorumpowanej Ukrainie. Mogłeś się domyśleć bo pkb Ukrainy na mieszkańca jest/było dużo niższe niż u was w kacaplandii, a tym bardziej dużo niższe niż w Polsce. Ukrainie mimo że mamy trudną historię z nimi w tym momencie współczuje bo nie dość że biedna, skorumpowana to jeszcze ja najechaliście
Chłopie odpowiedziałeś gościowi na komentarz:
" O, kolejny kacapski trol. Jebać te waszą antycywilizację"
tym: "Nikt was nie lubi naziole, sami się w tyłki musicie ładować. Z ziemianek wyszliście i ktokolwiek toleruje wasze pierdolenie tylko dlatego że kretynom z zachodu jest to teraz na rękę"
nie wiem czy wiesz ale jesteś na Polskiej stronie, odpowiadałeś Polakowi więc raczej o Polakach pisałeś w odpowiedzi, ja przynajmniej tak to zrozumiałem, dlatego ja o Polsce pisałem a nie o skorumpowanej Ukrainie. Mogłeś się domyśleć bo pkb Ukrainy na mieszkańca jest/było dużo niższe niż u was w kacaplandii, a tym bardziej dużo niższe niż w Polsce. Ukrainie mimo że mamy trudną historię z nimi w tym momencie współczuje bo nie dość że biedna, skorumpowana to jeszcze ja najechaliście
Dlaczego boisz się przyznać, że jesteś Ukraińcem i do tego naziolem (to akurat rozumiem)? Normalny człowiek, a tym bardziej Polak nie pierdoliłby takich bzdur na polskiej stronie do Polaka.