📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że nawet zwierzęta nie tolerują tego kacapskiego robactwa.
Jakieś onuce mu tam będą kurwa jeździć, zardzewiałym postalinowskim złomem
Zulu-Gula napisał/a:
Widać, że nawet zwierzęta nie tolerują tego kacapskiego robactwa.
W banderlandzie lepiej nie ma
czorny711 napisał/a:
W banderlandzie lepiej nie ma
Chuj w tę banderowską krainę, ale jak na razie, to orki sedesy od nich kradną, bo te syberyjskie mongoło-kacapy na oczy kibla nie widziały.
Druga armia trzeciego świata w klapkach Kubota z kiblami na plecach.
U nich zima bo to jakaś Syberia. Inna strefa klimatyczna. Za to w reszcie Europy mamy Jesień zamiast wiosny. Ty już nie masz do czego się przyjebać czy wyśmiać..
Halman, wiem że miałeś już dawno geografię, ale w rosji są rejony gdzie panuje prawie zawsze zima, syberia
Siriuz napisał/a:
Antyruskie kurwy przyjebią się do wszystkiego
O, kolejny kacapski trol. Jebać te waszą antycywilizację.
mwaski napisał/a:
O, kolejny kacapski trol. Jebać te waszą antycywilizację.
Nikt was nie lubi naziole, sami się w tyłki musicie ładować. Z ziemianek wyszliście i ktokolwiek toleruje wasze pierdolenie tylko dlatego że kretynom z zachodu jest to teraz na rękę.
Siriuz napisał/a:
Nikt was nie lubi naziole, sami się w tyłki musicie ładować. Z ziemianek wyszliście i ktokolwiek toleruje wasze pierdolenie tylko dlatego że kretynom z zachodu jest to teraz na rękę.
Żal ci dupe ściska że wy oprócz kilku miast dalej w ziemiankach bez klopa i papieru toaletowego żyjecie? Zobacz kacapie na nasze pkb na mieszkańca i na wasze gdzie jeszcze polowa waszego jest z surowców z których gów.o macie bo prawie wszystko idzie na tych kilkudziesięciu oligarchów i ich pałace za zachodzie. Większość z was dalej żyje w średniowieczu
Zulu-Gula napisał/a:
Chuj w tę banderowską krainę, ale jak na razie, to orki sedesy od nich kradną, bo te syberyjskie mongoło-kacapy na oczy kibla nie widziały.
Druga armia trzeciego świata w klapkach Kubota z kiblami na plecach.
Żebyś się kurwa nie zdziwił na razie pozbywają się odpadów na froncie, nie lekceważ potęgi ciemnej strony mocy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów