18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
WyscigowyJELCZ 2012-11-03, 8:29
w pizdu co za poziom reprezentuje ekstraklasa...

Zawsze dziewica
Zgłoś
contracts 2012-11-03, 9:53 34
5 raz oglądam i nei kumam
Zgłoś
l................5 2012-11-04, 20:58 5
On mówi "w pizdu co za sezon". Boki zrywać...
Zgłoś
chetek 2012-11-04, 20:59
@up
Prawdopodobnie dlatego, że player sadisticowy lubi ucinać końcówki filmików, przynajmniej u mnie tak się dzieje.
Zgłoś
pat1ryk 2012-11-04, 21:07 1
Na kwejka z tym gównem.
Zgłoś
versós 2012-11-04, 21:33 1
dobrze mu szło, dobrze mu szło....ale jak mu źle poszło ... ahh

Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt.
Zgłoś
MaGeX 2012-11-04, 21:48
ty podludzie oglądają piłkę nożną i rzeczy z nią związaną.
Zgłoś
contowsky 2012-11-04, 21:49 1
to my mamy jakąś ligę?

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Axsiuu 2012-11-04, 22:17
@up
tak cyganie i gramy piłką nie kamieniem(domniemam, że u ciebie to rodzinne)
Zgłoś
l................e 2012-11-04, 23:57
Wykurwisty żart milordzie.
Zgłoś
Melooksg 2012-11-05, 0:02
Biedny wiślaczek :3

A Ja wam powiem, że w tym sezonie poziom naszej ekstrakopanej jest nawet przyzwoity...
Czołowe drużyny grają ładną dla oka piłkę, a w dodatku mówienie "w Polsce każdy może wygrać z każdym" przestaje być prawdziwe Kasa przestała odgrywać główną rolę i proszę...
Polonia Warszawa zaczęła grać.
Górnik Zabrze w długach, bez gwiazd i podium
Legła Warszawa ma dobrego, nie przereklamowanego Skorżę i też radzi sobie świetnie(kur*wa, niestety )
Zgłoś
Anvilek 2012-11-05, 0:55
@Melooksg jeżeli nazywasz przyzwoitym poziomem tą podwórkową kopaninę to idealnie nadajesz się na komentatora meczów ekstraklasy. Aplikuj już teraz.
Zgłoś
uszi 2012-11-05, 1:26
jedyne co jest fajne w polskiej piłce to kibice...
hejtujecie sobie, ale możecie obejrzeć piro Wisły z tego meczu, niektórzy powiedzą, że niebezpieczne czy bandytyzm... ale oni nigdy na meczu nie byli... race są bezpieczne, a piłka nożna jest dla kibiców!

Głownie dla harda
Zgłoś
Melooksg 2012-11-05, 2:10
Anvilek napisał/a:

@Melooksg jeżeli nazywasz przyzwoitym poziomem tą podwórkową kopaninę to idealnie nadajesz się na komentatora meczów ekstraklasy. Aplikuj już teraz.

Powiedz mi najpierw, kiedy ostatnio oglądałeś mecz tych drużyn, które wymieniłem ?
Większość meczów w każdej kolejce jest nudna, racja.
Tylko, że Ja podałem konkretne przykłady drużyn, które graja fajną piłkę !
Tabela ekstraklasy też to odzwierciedla... dawno tak nie było, jak jest teraz ... 3 najlepsze drużyny 1/3 sezonu grają najlepszy futbol w kraju, grają każdy mecz dobry, lub bardzo dobry, regularnie zdobywają punkty i grają swoje.
Nie wiem czy ta dyskusja ma jakiś sens.

uszi napisał/a:

jedyne co jest fajne w polskiej piłce to kibice...
hejtujecie sobie, ale możecie obejrzeć piro Wisły z tego meczu, niektórzy powiedzą, że niebezpieczne czy bandytyzm... ale oni nigdy na meczu nie byli... race są bezpieczne, a piłka nożna jest dla kibiców!

Pirotechnika to świetna sprawa i przykre jest to, że u nas jest zakazana. W Brazylii gdzie piro jest dozwolone na imprezach masowych, powstają pięknie, wręcz niesamowite oprawy, aż chce się iść na ten stadion żeby zobaczyć tysiące kolorowych rac, stroboskopów, ogni wrocławskich itp.

Oprawa Wisły to akurat zły przykład, ponieważ tam chodziło o porachunki chuligańskie między TSP, a KSC.
Kraków pod względem kibolskim to akurat patologia.
Co do ostatniego weekendu w Krk

artykuł nt. wydarzeń na stadionach w Krakowie ostatniego weekendu

Podsumowując POLSKA KIBOLSKA !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów