ja pierdole na siłę stara się z tymi ripostami a i tak mnie brzydzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę że internetowa społeczność łyknęła to jak młode pelikany =D
Znowu sie okaże że kolejna Grażynka
W Chinach wyłapuje się takie elementy, goli łeb na zero, daje kilku miesięczny wycisk, żeby jaja choć trochę urosły.
PS. Oprócz zjebanego wyglądu, to najbardziej wkurwiający, jest sposób i intonacja wypowiedzi takich pojebów.
PS. Oprócz zjebanego wyglądu, to najbardziej wkurwiający, jest sposób i intonacja wypowiedzi takich pojebów.
Buehehehe kurwa jaki typ.
Widzę, że niektórych najbardziej boli, że dziwoląg ma takich jak wy głęboko z dupie i leje ciepłym moczem na wasz przekaz. Hehe napinajcie się dalej Jeszcze wam się Żarko przypomni.
Widzę, że niektórych najbardziej boli, że dziwoląg ma takich jak wy głęboko z dupie i leje ciepłym moczem na wasz przekaz. Hehe napinajcie się dalej Jeszcze wam się Żarko przypomni.
A najlepsze jest to, że on ma was głęboko w poważaniu. On nazywa sie xRONIx i jest znany na całym świecie natomiast napinacze z sadistica mogą jedynie popisać smętne komentarze i nic więcej
proszę bardzo to jego kanał
youtube.com/user/TwojStaryLizeMiDupe
smiecina napisał/a:
Dajcie linka na youtube - zastanawiam sie nad tymi komentarzami.
proszę bardzo to jego kanał
youtube.com/user/TwojStaryLizeMiDupe
naprawdę niski poziom intelektualny prezentuje ktoś kogo taki człowiek jest jest w stanie zdenerwować lub/i zirytować
zaakceptujcie go...
nie no jaja sobie robie . chuj mu w dupe
nie no jaja sobie robie . chuj mu w dupe
To pomyślcie sobie jakie było moje zaskoczenie gdy siedziałem sobie na ławce w centrum Londynu i to coś koło mnie przeszło. Większego gówna nie widziałem w życiu. W dodatku usiadło to niedaleko mnie na ławce i wpierdalało loda
Z resztą, znam osobe która zna to coś osobiście, podobno jest jakiś dziwny, ale nie mnie oceniać bo go nie znam
Z resztą, znam osobe która zna to coś osobiście, podobno jest jakiś dziwny, ale nie mnie oceniać bo go nie znam
Boże, co z tymi ludźmi się dzieje...
Czy rzeczywiście tak chujowo jest "Być normalnym" ?
Czy rzeczywiście tak chujowo jest "Być normalnym" ?
Dobrze gada, polać mu.. jej.. albo, czymkolwiek to...
Pierdole, totalny zjeb : /
Pierdole, totalny zjeb : /
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów