ja pierdole na siłę stara się z tymi ripostami a i tak mnie brzydzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dotrwałem do trzynastej sekundy i wyłączyłem. Piwo stawiam za skrajny sadyzm, bo jego facjata, sposób artykulacji i w ogóle design mordy mnie wkurwia.
Przetrwam vlog gimbusa pozującego na znawcę płci pięknej oraz przedstawicielkę owej płci zachwalającej krem "niweja" i nowy rodzaj tuszu do powiek. Zniosę dwunastoletniego trolla robiącego idiotyczne recenzje gier (klocuch) i gościa pod trzydziestkę, który kata w CS-a. Zniosę wiele, ALE na pewno nie pedzia z tuzinem kolczyków na ryju gadającego jak podpity Maleńczuk...
Przetrwam vlog gimbusa pozującego na znawcę płci pięknej oraz przedstawicielkę owej płci zachwalającej krem "niweja" i nowy rodzaj tuszu do powiek. Zniosę dwunastoletniego trolla robiącego idiotyczne recenzje gier (klocuch) i gościa pod trzydziestkę, który kata w CS-a. Zniosę wiele, ALE na pewno nie pedzia z tuzinem kolczyków na ryju gadającego jak podpity Maleńczuk...
O kurwa, to sie odezwalo po polsku...
Btw. chyba rozgryzlem wiadomosc podprogowa - starczy polaczyc kropki.
Tak.. tak... dawno kutachow nie rysowalem...
Btw. chyba rozgryzlem wiadomosc podprogowa - starczy polaczyc kropki.
Tak.. tak... dawno kutachow nie rysowalem...
Jaki/ka kurwa elokwentne to cos. Czy drewno w uszach to cos w stylu +200 do inteligencji???
Że chłopak ma nasrane w tej zjebanej głowie, to każdy widzi, ale najbardziej mi żal jego rodziców... Jak oni muszą się czuć?? Może coś zjebali w wychowaniu, może i nie, ale i tak im współczuje!! KURWA, jak ja bym miał takiego dziwako-zjebo-pedało-syna to bym się chyba zapłakał
kurza dupa skąd on ma na takie rzeczy pieniądze ?
Swoją drogą to ciekawe, że w sejmie jeszcze się nie znalazł z ramienia partii paligłupa.
Miejsce tego czegoś jest, jakby powiedział JKM, w cyrku między kobietą z brodą a 20-calowym murzynem.
cioty rodzą się z takim pizdowatym głosem czy to się nabywa w raz z przeobrażaniem się w pizdę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów