Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tytuł ma odzwierciedlać to jakie emocje wzbudza we mnie ten pan /pani ....niech sobie żyje dziurawi sobie twarz , penisa co kolwiek mam to gdzieś ....ale jeśli nagrywa takie filmiki to niech się nie dziwi że jest jak jest.... to nie jest normalne ...pedałanie nie jest normalne ...robienie z siebie czegos takiego i obnoszenie się z tym nie jest normalne i nie mow mi ze jest bo wiemy ze nie jest i ja wcale nie będe udawać że jest....no wybacz
Nie widzę w nim "obnoszenia się".Nagrywał te filmiki i raczej nikogo nie zmuszał do oglądania ich.Poza tym określenie "pedałanie" jest bardzo ciekawe.Domyślając się że chodzi o jego domniemany homoseksualizm, wspomnę o tym że jest bi.Poza tym na dzień dzisiejszy wygląda znacznie inaczej.
Reszty tekstu nie będę komentował bo to prawdziwy "koszmar profesora Miodka".
i to mówi cymbał, który sie urodził 2 lata po upadku wspomnianej komuny
nie wiem jakie strony odwiedzasz, że jesteś aż tak na bieżąco
No i co z tego kiedy sie urodziłem, czytałem kroniki, rozmawiam z rodzicami i babcią, znam tamte realia z róznych przekazów, chyba każdy wie że odmienne jednostki były piętnowane (nie koniecznie gorsze)
Nie dość, że wygląda... nie, nie wygląda, to jeszcze głupi jak but!
Obecna praca... na polu ptaki straszy? Może jednak jest klaunem? Bardziej by pasowało straszenie dzieci w "Domach Strachu".
W Londynie kolczykuje ludzi z tego co mi wiadomo. Nawet miałem sobie u niego bridge robić ale po tym co tu zobaczyłem nie wiem czy chce z nim rozmawiać Tacy właśnie na sile oryginalni aż do przesady wkurwiają najbardziej..
chyba każdy wie że odmienne jednostki były piętnowane (nie koniecznie gorsze)
i szkoda, że już nie są
teraz masz poseł pedał, trans, a niebawem kobieta w ciązy która zmienia płeć i to wszystko na naszych oczach
Ktoś był ciekawy jak on się goli? Proszę bardzo!
a masz jeszcze jak goli pipę?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów