📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa bardzo biedna, aż mi łezka się zakręciła w oku.
Czemu 20 lat temu tak kobiety nie narzekały?
Porobiło się księżniczek, co ani posprzątać, ani żarcie zrobić i o ruchaniu też możesz pomarzyć chyba że przynosisz dużo kaski i jesteś zajebisty jak Brad Pitt bo przecież księżniczka jest zmęczona opierdalaniem się cały dzień w domu na fejzbuku i telefonie...
Czemu 20 lat temu tak kobiety nie narzekały?
Porobiło się księżniczek, co ani posprzątać, ani żarcie zrobić i o ruchaniu też możesz pomarzyć chyba że przynosisz dużo kaski i jesteś zajebisty jak Brad Pitt bo przecież księżniczka jest zmęczona opierdalaniem się cały dzień w domu na fejzbuku i telefonie...
moja mama tak jak inne matki polski zapierdalają cały czas i nie narzekają chcą żeby ich dzieci miały czysto i kurwa w ogóle zajebiście, jak trzeba to każda umie o siebie zadbać a to jakies babsko które dorwało troche gotówki i już królowa kurwa i się żali że robić jej sie nie chce i nie ma czasu, pierdoli tylko..
Depresja poporodowa.
@ up elda1987
To masz pizde nie faceta i piszę to poważnie i przekaż mu to Ja w wieku 8 lat musiałem opiekować się moją o 7 lat młodszą siostrą, a w wieku 16 lat spokojnie ogarniałem wszystko co w domu trzeba było zrobić od śniadania po kolacje włącznie z porządkami, oprzątaniem zwierząt itp. I jak czasem czytam te wasze kobiece pierdolenie lub tych "męskich" facetów to mi się kura rzygać chce bo tak naprawdę 90% z was chuja wie o ciężkim życiu i zapierdalaniu po 16-18 godzin na dobę i tak udało mi się na prostą wyjść i od 5 lat można powiedzieć żyje na swoim a mam 24 lata w tym studia dzienne tak więc wiem co mam doceniać u kobiety, a w czym ją wyręczyć. Tak więc nie każda kobieta wybrała sobie tak chujowego męża że musi go szkolić
To masz pizde nie faceta i piszę to poważnie i przekaż mu to Ja w wieku 8 lat musiałem opiekować się moją o 7 lat młodszą siostrą, a w wieku 16 lat spokojnie ogarniałem wszystko co w domu trzeba było zrobić od śniadania po kolacje włącznie z porządkami, oprzątaniem zwierząt itp. I jak czasem czytam te wasze kobiece pierdolenie lub tych "męskich" facetów to mi się kura rzygać chce bo tak naprawdę 90% z was chuja wie o ciężkim życiu i zapierdalaniu po 16-18 godzin na dobę i tak udało mi się na prostą wyjść i od 5 lat można powiedzieć żyje na swoim a mam 24 lata w tym studia dzienne tak więc wiem co mam doceniać u kobiety, a w czym ją wyręczyć. Tak więc nie każda kobieta wybrała sobie tak chujowego męża że musi go szkolić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów