📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki jest sens tutaj wypisywać komentarze które ją jadą, poza tym wygląda mi ta kobieta na prowokację, a w jakim celu to już można dyskutować. Nie oglądałem tego filmiku bo szkoda mojego czasu, widziałem wcześniejszy i myślę że widziałem już wszystko
Ps.sorry za polskie znaki.
Ps.sorry za polskie znaki.
Dziwnym trafem nie zauważyła że ciąża zmieniła w jej życiu to że ma dziecko prócz tego pozostała idiotkA, na to akurat ciąża nie wpływa
Czy to ta kretynka, która jeździ zygzakiem i nakleja naklejki do książeczki dla dzieci w czasie jazdy?
@hogg właśnie miałem to pisać, bo zdaje mi się, że to ta sama baba.
Po chuj ludzie żalą się w internecie ?
Po chuj ludzie żalą się w internecie ?
ale Wy jestescie jebnieci przeciez to jest zbita a Wy juz sie nadymaliscie jak indyki i atak.. głąby
Ta babka jest z kabaretu Szum, poszukajcie na necie. Te filmiki to jakiś viral, albo ściema, albo na serio ma coś z sufitem.
Może i jej ktoś kiedyś porwie dziecko.
Ja pierdole, nie wierzę, nie wierzę, że ludzie, użytkownicy sadola jesteście tak popierdoleni. Tak, wymienia ona minusy ciąży ale, kurwa jego mać, czy zdania "to są cuda" przy mówieniu o minusach oraz "do tej pory nie wiem jak to się stało, że był to dwa najwspanialsze dni w moim życiu" to już kurwa nie słyszeliście czy jesteście na tyle spierdoleni umysłowo, że nie rozumiecie znaczenia tych słów?
Łykacie wszystko jak kurwa młode pelikany. Ta baba jest z KABARETU i robi Was drodzy sadole - "we chuja".
youtube.com/watch?v=nu83lq4v_yo
youtube.com/watch?v=nu83lq4v_yo
wielblad przez ucho igielne dobrze ze nie kurwa titanik przez okrag o obwodzie mikrometra do kurwy nedzy wez ktos ja idz uwolnij od tej meki i jebin jakims obuchem w leb... tak z 27 razy.
Hehe, kolejny internetowy videotroll i dalej ludzie się wkręcają .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów