📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przynajmniej mówi prawdę, a nie wciska kit, że ciąża i poród to tęcze i słodkie jednorożce
Znam odpowiedź bez oglądania tego filmiku... Zamieniła jej mózg w wodę?
Ja pierdole, po pierwszej miałaś głupia pizdo takie jazdy to na chuj się rżnęłąś z wsade po raz drugi ty tępa pizdo bez ambicji...kurwa żal.pl za takie barachło...Dodam że to sadistic i mi wolno... poza Tym mam z moją 3 dziecko w drodze i jesteśmy szczęśliwymi ludźmi!!!! Chuj w dupę temu, kto sprzyja dzielnicowemu !!!!
I to jest dowód na to, że kop w jaja jest bardziej bolesny od porodu. Bo po kopnięciu w jaja, żaden facet nie powiedział, że chce jeszcze i że, to najwspanialszy dzień w jego życiu.
Żali się czy chwali ? Współczuje jej facetowi, pewnie zapierdala od rana do wieczora na cały grajdołek, wraca i musi słuchać takiego pierdolenia.
up@ Ja bym chciał, nie najgorszy milfik. Chociaż dość mocno zryty, ale to w ruchaniu nie przeszkadza
Nie oglądałem dałem piwo żeby na główną trafiło.....
Znaj łaskę pana.
Znaj łaskę pana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów