📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak to jest jak sie nie zabije zanim zlozy jaja...
ogladalem ostatnia wypowiedz Pani na temat jazdy samochodem.... Ty glupia Pizdo przez takie zjebane kurwy jak Ty maja miejsce wypadki samochodowe o narazaniu dzieci nie wspomne . Glupia szmata ktora nigdy nie powinna dostac prawa jazdy bo jest nieodpowiedzialna!!!!!
Przestanice landiwac tego paszkwila....
ja pierdole... kogo to obchodzi
przecież ona to robi dla beki. a wy sie spinacie, jesli ktoś oglądał kiedys kabarety( zaraz powie ktoś ze to chujnia ) na polsacie to zauważyli byście, że nie raz występowała ,oraz z Bałtroczykiem prowadziła jakiś przegląd kabaretowy .
na odstrzał
dobra, jestem w stanie zrozumieć , że baba chce się wyżalić. Ale do kurwy nędzy, z czym do ludzi, po co takie rzeczy w ogóle wywlekać do internetu. Kobieto, pogadaj z ojcem dzieci kimkolwiek on tam dla ciebie jest/ matka/ siostrą/ koleżanką albo wrzuć sobie taki filmik dla forum zrozpaczonych matek, tam może cię nawet pocieszą.
W ogóle kto takie gówno tu wrzuca.
PS Od razu uprzedzam komentarz jakiegoś idioty albo idiotki , która zechce mi napisać jak się nie podoba, to nie oglądaj. Odpowiadam, jak ci się nie podoba komentarz to wypierdalaj z tej strony na samosie
W ogóle kto takie gówno tu wrzuca.
PS Od razu uprzedzam komentarz jakiegoś idioty albo idiotki , która zechce mi napisać jak się nie podoba, to nie oglądaj. Odpowiadam, jak ci się nie podoba komentarz to wypierdalaj z tej strony na samosie
Kobieta bliska załamania nerwowego lub po, wciska, że ciąża nie ma minusów. To tak jak bym połamał obie nogi i wciskał, że od wypadku życie mi się zmieniło na lepsze i w gipsie tez jest fajnie.
"wez sznur i powieś" to byly zmarnowane 2;32 min mojego życia oglądając ten film skoro teraz żałuje to trzeba było myśleć wcześniej...
Kolejna Grażyna Żarko najpierw od kurw wzywacie bo w internetach nie ma zasad, a potem przepraszacie. Manipuluje wami jak gównem i sobie oglądalność robi Wkurwia ? To wyłącz. Chyba tyle na ten temat.
"czy ciąża ma jakieś plusy? + 7 kg których nie moge zrzucić"
to może niech kurwa ruszy dupsko i weźmie sie za robote, posprzata w chacie i przy okazji coś zrzuci, od siedzenia przy kompie i pierdolenia bzdur do kamerki kilogramów nie ubywa
to może niech kurwa ruszy dupsko i weźmie sie za robote, posprzata w chacie i przy okazji coś zrzuci, od siedzenia przy kompie i pierdolenia bzdur do kamerki kilogramów nie ubywa
Szkoda mi ludzi którzy nie potrafią odczytać sarkazmu... ja tam się uśmiałem
dobry fake nie jest zly...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów