Chodzą jak szwajcarski zegarek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Chodzą jak szwajcarski zegarek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre, zwłaszcza dzieciak
za rok, za dwa zakażą zupełnie tresury, bo pies się stresuje, jest wrażliwy albo chuj wie co
za rok, za dwa zakażą zupełnie tresury, bo pies się stresuje, jest wrażliwy albo chuj wie co
Fajnie by było jakby rozszarpały tego gówniaka na strzępy
Ciekawe ile czasu minie, aż pierwszy pizdowaty tatuś napisze że to mnie za młodu powinny były rozszarpać burki kiełbasiane
Ciekawe ile czasu minie, aż pierwszy pizdowaty tatuś napisze że to mnie za młodu powinny były rozszarpać burki kiełbasiane
Dobrze trzeba mieć najebane pod baniak, że nie dość, że trzyma taką ilość psów w domu to jeszcze rasy popierdolonej.
Gościu się zdziwi jak pewnego ranka stwierdzi, że pchlarze rozszarpały dziecko i rozniosły po całym domu a później zrobiły sobie blood orgy.
Gościu się zdziwi jak pewnego ranka stwierdzi, że pchlarze rozszarpały dziecko i rozniosły po całym domu a później zrobiły sobie blood orgy.
Ja pierdole, jak w chlewie. Na wsiach juz 100 lat temu nauczyli sie ze nie mieszka sie razem ze zwierzętami. Nieźle musi tam jebać z psich tyłków, jak w oborze. Pełno sierci, plwociny i gówna walajacego się z psiej dupy na kanapie.
@Abraxus
serio kurwa? Popierdolona rasa? Jak sobie wychowasz tak masz, to według mnie najlepsza rasa na świecie
serio kurwa? Popierdolona rasa? Jak sobie wychowasz tak masz, to według mnie najlepsza rasa na świecie
Abraxus napisał/a:
Dobrze trzeba mieć najebane pod baniak, że nie dość, że trzyma taką ilość psów w domu to jeszcze rasy popierdolonej.
@Szfajceneger To dobrze musisz samemu mieć najebane pod czaszką jak cię interesuje czas w jakim psy by rozszarpały małe dziecko. A jak już to na twoim sprawdzilibyśmy, zobaczymy czy też byłbyś taki zadowolony.
Sy_lwia napisał/a:
według mnie najlepsza rasa na świecie
Też tak myślę, jeśli miał bym kiedyś zjeść psa, to tylko takiego (dużo mięśnia, mało tłuszczu)
Może poligon by takiego odłowił za parę pln, bo ja nie mam doświadczenia.
To niezly sadistic
W komentarzach zapomnieliście wspomnieć o religii
Psy (przynajmiej krótkowłose) są bardzo higieniczne i zostawiają mało sierści. Dbają o higienę bardziej niż przeciętny smutny sadol z zawiścią patrzący na to, że jakiegoś gościa stać na tyle psów i ma wystarczające jaja by je wytresować samodzielnie (w tym pitbule co nie należy do łatwych zadań)
Szparas napisał/a:
Psy (przynajmiej krótkowłose) są bardzo higieniczne i zostawiają mało sierści. Dbają o higienę bardziej niż przeciętny smutny sadol z zawiścią patrzący na to, że jakiegoś gościa stać na tyle psów i ma wystarczające jaja by je wytresować samodzielnie (w tym pitbule co nie należy do łatwych zadań)
Wynajmowałem mieszkanie takiej rodzince co miała podobnego "krótkowłosego" kabana. Problemem nie były podrapana drewniana podłoga, ściany czy wyposarzenie, kulturalnie sie rozliczyli.
A "krótkowłose" klaki sprzatałem przez kolejny rok, nie wspomne że zalęgły się pchły, mimo ze pies był myty. Do tego ten słodkawy zapach. Niestety duzy pies się poci, człowiek myje się codziennie by nie capić, psa nie widziałem by ktoś mył codziennie góra raz w tygodniu. Przez dwa kolejne miesiące w domu jebało psem, pchły się zalęgły w materacu, trzeba było gazować całe pokoje.
Pies sra i wali mu z dupy, chyba że sobie wyliże wtedy mu capi z pyska i dodatkow liże po ryju swojego durnego właściciela roznosząc zarazki. Oczywiście można się przyzwyczaić do psiego smrodu, tak jak niektórzy przyzwyczajają się że wali im z ryja. Kwesta gustu. Jedyne co może tłumaczyć trzymanie takiej czeredy w domu, to że sa to rozpłodowce i sprzedaje je innym pojebom robiącym sobie z domu chlew. Amen
@szparas,
Moi rodzice mieli krótkowłosego psa. Pół roku po odwiedzinach można znaleźć sierść wbitą w ciuchy pomimo kilkukrotnego prania.
Zresztą, jak z nimi mieszkałem to można było do tego przywyknąć podobnie jak do zapachu. Teraz po prostu czuć że na mieszkaniu jebie psem. Może dlatego że mieszkałem z nimi i psem 20 lat to średnio mi to przeszkadza, ale żona, co nigdy psa w domu nie miała zawsze marudzi że "tam jebie psem".
A filmik świetny.
Moi rodzice mieli krótkowłosego psa. Pół roku po odwiedzinach można znaleźć sierść wbitą w ciuchy pomimo kilkukrotnego prania.
Zresztą, jak z nimi mieszkałem to można było do tego przywyknąć podobnie jak do zapachu. Teraz po prostu czuć że na mieszkaniu jebie psem. Może dlatego że mieszkałem z nimi i psem 20 lat to średnio mi to przeszkadza, ale żona, co nigdy psa w domu nie miała zawsze marudzi że "tam jebie psem".
A filmik świetny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów