Dać do odciny !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tam nie widzę różnicy - motocylista, kirerowca osobówki.
Wśród jednych i drugich jest wielu idiotów, chamów i prostaków, którym mało kto zwróci uwagę i gnojki czują się bezkarni.
Z tym trezba zrobić porządek
Wśród jednych i drugich jest wielu idiotów, chamów i prostaków, którym mało kto zwróci uwagę i gnojki czują się bezkarni.
Z tym trezba zrobić porządek
rafbur - masz rację tylko że zapomniałeś dodać jednego, że Polacy to są je*ane pieniacze, i każdy chuj na swój strój, ten ma samochód, to jebie na motocykliste, motocyklista ma motor, to jebie na tego w samochodzie,
mam samochód oraz motocykl , wiem z jakimi kretynami można spotkać się na drogach, tych w samochodach, motorach i na hulajnogach.
pozdro.
mam samochód oraz motocykl , wiem z jakimi kretynami można spotkać się na drogach, tych w samochodach, motorach i na hulajnogach.
pozdro.
ale debil ! do odciny zawsze daje jak ktoś mi na pasy wlezie. na puszki się trąbi... tak szczerze jadąc puszką nie zrozumiałbym o co mu chodzi z tym rykiem. ciekaw jestem jak mu się klamka wyśliźnie w takiej sytuacji
wasze odciny to słychać pod galerią handlową jak na pasach czeka na przejście stado galerianek
Eh, w sytuacji zagropzenia w ruchu drogowym mozemy uzyc sygnalu dziwekopwego, a nie obrotow silnika, ktore w mysl litery prawa niestey sie do nich nie zaliczaja. Kolejna rzecz, zblizajac sie do skrzyzowania, przejscia dla pieszych, przejazdu rowerowego, kolejowego, tramwajowego etc. kierowca zobowiazany jest do zachoiwania szczegolnej ostroznosci, ktos to ma ciut wyobrazni drogowej ze mna sie zgodzi, ze w ruchu drogowym lepiej jest reagowac prewencyjnie- i wydaje mi sie z punktu widzenia kierujacego litrowy motocykl, ze takie dzialanie jest silnie prozdrowotne.
Faktem jest, ze kierowcy sa zidiociali i nie widza czasem ciagnika z naczepa, dlatego apeluje do "dawcow" o ostrozniejsza jazde- alke jako "dawca".
Faktem jest, ze kierowcy sa zidiociali i nie widza czasem ciagnika z naczepa, dlatego apeluje do "dawcow" o ostrozniejsza jazde- alke jako "dawca".
Kto nie lubi motocykli ten pedal jebany. Prawdziwy facet uwielbia predkosc, i ryk silnika!!! a anty bike'i wypierdalac na wiocha.pl. a nie sadistica zasmiecaja
brandon napisał/a:
Kto nie lubi motocykli ten pedal jebany. Prawdziwy facet uwielbia predkosc, i ryk silnika!!! a anty bike'i wypierdalac na wiocha.pl. a nie sadistica zasmiecaja
Prawdziwi mężczyźni kochają rowery! Lekki powiew wiatru, odgłos korby, wzrok pożądania u każdej kobiety, kiedy stoję na światłach i orgazmy kiedy ruszam z 15 biegu!!!
Chłopie jebnij się w łeb...
@up osz ty facet prawdziwy się znalazł. Prawdziwy facet to uwielbia wyprówać flaki z jeleni...
think666 napisał/a:
Prawdziwi mężczyźni kochają rowery! Lekki powiew wiatru, odgłos korby, wzrok pożądania u każdej kobiety, kiedy stoję na światłach i orgazmy kiedy ruszam z 15 biegu!!!
Chłopie jebnij się w łeb...
Nie wiem jak Wy "prawdziwi mężczyźni", ale ja tam zdecydowanie wolę, od motocykli i rowerów, zerżnąć zdrową panienkę
Jeśli ktoś się wozi cruiserem to polecam zamontować lightbara.Sam zauwazylem, że większą uwagę zwraca sie na "coś" co ma 2 światła z przodu;)
Tak tak do odciny miliard razy a pózniej płacz że ci korbe bokiem wyjebało
Lepiej już kopnąć
Lepiej już kopnąć
think666 napisał/a:
Też nakręcę film. Jak ktoś mi wyjedzie przed rower przestanę pedałować, żeby było słychać wolnobieg.
nie, nieee... ty już nie przestaniesz Pedałować - taki po prostu jesteś.
Pederasta dostanie kiedyś za swoje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów