Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a zaraz się zacznie pierdolenie o tych dawcach, o ryczących wydechach które wam spać nie dają...
KAŻDY motocyklista wie, że puszkarze nas nie widzą - dlatego muszą nas chociaż słyszeć
Tu nie wydech ryczy, ryczące wydechy z allegro z reguły montowane są w golfach i calibrach
i jeszcze jedno: dlaczego na waszej jebanej pseudo-wojnie cierpieć mają piesi i ludzie w domach?
zasłużone piwko
a zaraz się zacznie pierdolenie o tych dawcach, o ryczących wydechach które wam spać nie dają...
Przez tych jebanych dawców nie mogę w nocy spać...
metal15, Ty to kurwa jasnowidz jesteś
Jak nie mozesz spac to se kurwo zatyczki zapodaj a jebani to moga byc tylko twoi starzy Lamusie
31 lat a taki agresywny
31 lat a taki agresywny
Prędzej taki stary, a głupi
Jak nie mozesz spac to se kurwo zatyczki zapodaj a jebani to moga byc tylko twoi starzy Lamusie
Jesteś za tępy żeby zrozumieć co napisałem, zresztą patrząc na opis w sygnaturze można to łatwo stwierdzić. Takie debile jak ty nie powinny siedzieć na motorze.
Btw
Mam nadzieję, że się rozkurwisz na tej 125
Btw
Mam nadzieję, że się rozkurwisz na tej 125
Troszeczkę za grubo poleciałeś kolego
w naszym po,,,,ym prawie jest tak ze wydech nie może przekraczać 93 decybeli czy coś około.ale jak słychać motocykl to lepiej bo zwraca na siebie uwagę i szybciej go zauważymy .
Ale przecież to silnik kurde słychać, obroty, jak chcesz w motocyklu to wytłumić?
Troszeczkę za grubo poleciałeś kolego
Dlaczego? Poczytaj sobie posty tego kretyna, jak się rozjebie to jednego debila mniej
I znaki interpunkcyjne też jebać!
Ale przecież to silnik kurde słychać, obroty, jak chcesz w motocyklu to wytłumić?
tak, silnik- czyli przez gaźnik silnik zasysa powietrze, w cylindrach miesza się z paliwem , dzięki iskrze dochodzi do zapłonu a "dzwięk" wychodzi przez zawór wydechowy, jak go wytłumić? tzw. tłumikiem czyli dla mniej zorientowanych "rura wydechowa" , co nie zmienia faktu że w kredensach rolę tłumika spełnia zazwyczaj chromowana pusta rura, w motocyklach typu sport(ścigacz) cross i często enduro tłumiki są najczęściej wybebeszane z wszystkiego co jest w środku i zostaje sama skorupa - dlatego tak ryczy i dlatego nas słychać, w razie wątpliwości odsyłam do google "budowa tłumika motocyklowego"
Dlaczego? Poczytaj sobie posty tego kretyna, jak się rozjebie to jednego debila mniej
Może i masz rację, postów nie ma za mądrych , za to kierowcą może być niezłym - a nawet jeśli nie to śmierci się nikomu życzyć nie powinno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów