Przynajmniej nie śmierdziało menelem Wrocław taki piękny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ma rację. W stolicy żeby przejechać jeden przystanek trzeba kupić bilet 20-minutowy za 3.40zł. Popierdoliło ich z tymi cenami.
@up To jeszcze nic, złodzieje na CPNach nawet za litr paliwa karzą sobie płacić, popierdoliło ich całkiem
mygyry napisał/a:
@up To jeszcze nic, złodzieje na CPNach nawet za litr paliwa karzą sobie płacić, popierdoliło ich całkiem
Człowieku, nie pierdol. Porównaj sobie ceny komunikacji w innych miastach. Bilet jednorazowy bez limitu czasu to 4.40zł. Jest miasto, w Polsce, w którym jest drożej? Na szczęście kładę na to lachę, bo na co dzień jeżdżę samochodem i w dupie mam komunikację miejską. Co najśmieszniejsze, Ratusz robi wszystko, aby przesadzić ludzi z aut do zbiorkomu. Z takimi cenami z pewnością im się uda.
Motorniczowie go nienawidzą,
znalazł jeden prosty sposób,
aby uniknąć płacenia za przejazd.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Motorniczowie go nienawidzą,
[ZOBACZ JAK!]
Najgorsze jest to, że jeśli by mu się coś stało, to koszty jego leczenia pokryte by były z naszych podatków.
@up.
Oj tam. Ma się tak stać, aby się nie pozbierał.
A naszym problemem jest tylko wrzucenie tego na Sadola
Oj tam. Ma się tak stać, aby się nie pozbierał.
A naszym problemem jest tylko wrzucenie tego na Sadola
saves napisał/a:
Człowieku, nie pierdol. Porównaj sobie ceny komunikacji w innych miastach. Bilet jednorazowy bez limitu czasu to 4.40zł. Jest miasto, w Polsce, w którym jest drożej? Na szczęście kładę na to lachę, bo na co dzień jeżdżę samochodem i w dupie mam komunikację miejską. Co najśmieszniejsze, Ratusz robi wszystko, aby przesadzić ludzi z aut do zbiorkomu. Z takimi cenami z pewnością im się uda.
Nawet bilet jednorazowy ma limit czasowy - 75 min. lub dojazd do ostatniego przystanku na trasie.
PS. Za 4,40 zł kupisz niecały litr paliwa. Oszczędnym autem przejedziesz za to 14 km (o ile nie będzie korków). A co z parkingiem w centrum?
Ceny nie są kosmiczne - są racjonalne. Szczególnie jeżeli kupujesz bilet miesięczny lub kwartalny.
A mógł zaimponować wszystkim i złapać za "dwie linki prowadzące do pantografu".
A wy lamusy dalej za bilet płacicie.
@saves
Pracuje w centrum Krakowa i z roku na rok, używam coraz mniej auta. Nie z racji tego, że taniej z żulami w tramwaju jechać, ale znaleźć wolne miejsce do parkowania to jak wygrać w totka.
Pracuje w centrum Krakowa i z roku na rok, używam coraz mniej auta. Nie z racji tego, że taniej z żulami w tramwaju jechać, ale znaleźć wolne miejsce do parkowania to jak wygrać w totka.
@Tompior, kwartał, dwustrefowy normalny 460,00 zł, -||- ulgowy 230,00 zł. Dwoje dorosłych, dwoje szkolniaków, koszt roczny - 5520 zł. To ja już wiem po ki chuj to 500+ dali jak miesięcznie tyle za sieciówkę wychodzi... Nie jest to kurwa racjonalne szczególnie zwracając uwagę na to, że z biegiem lat jak ceny wzrastały połączenia autobusowe stawały się coraz chujowsze. Teraz wsadź tą czteroosobową rodzinę do gulfa, clio czy innego biodegradowalnego wozidupa, który pali w chuj mało albo jeszcze lepiej do fiata pandy. Dorzuć im LPG i daj 460 zł miesięcznie na gaz. Wyjdą na tym tak, że z kosztami utrzymania pojazdu dziennie będą mogli trzaskać w tej samej cenie 50-100km. I jak komunikacja miejska ma w tym wypadku im się bardziej opłacić? Porównaj komfort jazdy w puszce z sardynkami w godzinach szczytu, dorzuć paru meneli, spoconych grubasów sapiących ci na plecy czy stare baby, które punkt 8 rano na bazarek muszą jechać, bo kurwa nie można jak ludzie już się rozładują do roboty. Chuj nie robota z tą komunikacją miejską w stolicy, wygodnie jak mieszkasz przy pętli i jeździsz w weekendy/po za godzinami szczytu, w innym wypadku dramat jak sam skurwysyn.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów