Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, a nazajutrz przyjedzie złożyć reklamację że mu TV nie działa
Tylko tyle? To Stany-Srany czueku. Pozwie go, że miał zmarnowane święta po zajebał dla bombelków i nic nie obejrzały. Stracił też w oczach syna jako porządny zlodziej, dzielnia się z niego śmieje a stara przestała nie tylko połykać ale nawet brać do dzioba jak jego kumplom, bo frajerów nie obsługuje
Pozwie go, że miał zmarnowane święta po zajebał dla bombelków i nic nie obejrzały. Stracił też w oczach syna jako porządny zlodziej, dzielnia się z niego śmieje a stara przestała nie tylko połykać ale nawet brać do dzioba jak jego kumplom, bo frajerów nie obsługuje
Mordo ale ty masz przejebane...współczuję.
Ale pamiętaj jesteś Git a nie jakiś frajer ! Wyjdziesz z tego !
A i jeszcze jedno :
Uwaga - nie dowiózł xD
Problem sam się rozwiązał, na jednym przystanku drzwi się otworzyły, jakiś typ złapał psa denata razem z pudłem i długa xD
Pamiętam miejską legendę z lat dwutysięcznych jak to podobno zdechł komuś pies w mieszkaniu i wiózł go do weterynarza autobusem w pudle po komputerze blaszaku.
Uwaga - nie dowiózł xD
Problem sam się rozwiązał, na jednym przystanku drzwi się otworzyły, jakiś typ złapał psa denata razem z pudłem i długa xD
Ja znam wersję o kocie, ponoć z pierwszej ręki.
Też mogę nagrać taką ustawkę, później wrzucić w neta i śmiać się z naiwnych debili którzy komentują że to prawdziwa kradzież. Przeraża mnie to że wierzycie w każde gówno jak ten film.
Wiem że możesz nagrać ustawkę.
Jednak na dziesiątki filmików z USA z kradzieżami paczek zostawianych przez kurierów widziałem tylko kilka ustawek. Uważam że zapakowanie uszkodzonego RTV lub nawet śmieci w efektowny karton i wystawienie tego czegoś na ganek za 10 razy inteligentniejsze i wredniejsze niż czatowanie z AR-15 ...
Ps. Wyjaśnij nam skąd pewność że to ustawka ? Bo złodziej był czarny ?
[ Dodano: 2024-12-17, 18:26 ]
Qrwa mógł tam wjebać 200 gram trotylu i zdetonować jak ujdzie ze 100 metrów
Nawet nic by nie poczuł, prawda ? A tak przez pół miasta będzie taszczył zepsuty TV a na dzielni ziomale będą
się z niego śmiali do końca życia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów