18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Cockblocker 3000
~Velture • 2019-08-11, 12:34
Taka koleżanka to skarb
Potem jeszcze koleś by miał sprawę za gwałt bo lasce z rana by się odwidziało.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SirMajkel 2019-08-11, 12:44 55
nie ma to jak zazdrosny pasztet.
Zgłoś
p................e 2019-08-11, 13:07 2
Mimo wszystko... szacun dla kaszalota
Zgłoś
Wandenko 2019-08-11, 13:29 13
Ta kaszalot by wy ruchacie pewnie same dyszki.
Zgłoś
fajny.nick 2019-08-11, 18:06 1
Wygląda bardziej na jej matkę...
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-08-11, 19:30 3
Wandenko napisał/a:

Ta kaszalot by wy ruchacie pewnie same dyszki.

Widzę kolega ma IQ niższe od szympansa. W porównaniu z koleżanką w okularach to była kaszalotem. Nie ma znaczenia jakie my ruchamy, nie o to w tym wszystkim chodzi.
Zgłoś
petru23 2019-08-11, 20:31
Bo pijanych lasek się nie rucha. Chwila przyjemności a zjebana reszta życia.
Zgłoś
Bombeluna 2019-08-11, 20:52 16
Laska pilnuje swoją koleżankę by ta nie poszła się ruchać z jakimś randomem a wy idioci wyskakujecie, że jest zazdrosna?
Wracać do fabryk i zapierdalać na moją emeryturę.
Zgłoś
edmund 2019-08-11, 22:17
trzeba być prawdziwym menżczyznom by się łakomić na pijaną babkę,
prawdziwym maczom, dzięki kumple za piwka
Zgłoś
mesjans 2019-08-12, 17:04
Gdybym poszedł z kumplem na koncert i on narąbany zaczął lizać się z fajną dupeczką bym mu nie przeszkadzał, a gdyby z laską z mordą jak u bobra dodatkowo wyjąłbym telefon i nagrał, miałbym mu dobry materiał na kaca
Zgłoś
orzech1991 2019-08-12, 21:23 1
Wg mnie też reakcja dziewczyny dobra, ostatecznie najebana mogłaby postawić na swoim i pójść w tango z koksem, wtedy trzeźwa koleżanka wie że chociaż próbowała. Wszystko jest na swoim miejscu. Ja natomiast kiedyś próbowałem tylko zatańczyć z fajną laską która była w towarzystwie jakiejś grubej krowy, i same moje próby zaczepienia jej były torpedowane przez tego zazdrosnego prosiaka, przy czym trzeba nadmienić że obie wyglądały na trzeźwe. Ba, żeby tylko skończyło się na jej werbalnej dezaprobacie do moich umizgów, nie panowie, po tym jak zlałem jej wpierdalanie się w moją bajerkę, po prostu weszła między nas, zaczęła mnie odpychać i wręcz się drżeć. Narobiła trzody aż odszedłem bo z boku wyglądało to jakby zaszła jakaś próba gwałtu. Co najlepsze, ta ładna koleżanka nie miała kompletnie nic przeciwko moim zalotom, ale zobaczywszy reakcje swojej opasłej "skrzydłowej" postanowiła nie reagować na moje próby. Powiedziałem tej jebnietej że jak sama nie ma powodzenia to przynajmniej daj się innym pobawić, że z takim podejściem to odejdą od niej wszystkie koleżanki no i oczywiście że jest tłustym pierdolnietym koczkodanem
Zgłoś
T................y 2019-08-25, 22:25
Co to za nagranie?
Zgłoś
SantaMaria 2022-11-25, 14:19
orzech1991 napisał/a:

o najlepsze, ta ładna koleżanka nie miała kompletnie nic przeciwko moim zalotom, ale zobaczywszy reakcje swojej opasłej "skrzydłowej

to widocznie była na takim samym poziome intelektualnym jak gruba,. jebać je
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem