Seminole County
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Seminole County
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarne spierdolenie jak widać już białych tam prawie nie ma ciekawe gdzie biali teraz chodzą na zakupy...
bo muszą być jakieś ostoje dla normalnych ludzi w tej całej murzyńskiej dziczy.
Ja pierdole jak Russek to stan umyslu to murzyn to stan dna. Jedno i drugie do utylizacji nie potrafia sie dostosowac jebane dzikusy.
Pies jebał tych zajebanych kolonizatorów
nasprowadzali tego chujostwa 200-300 lat temu
a teraz czarnuchy jak dostały trochę wolności
to nie potrafią się ucywilizować
tylko się zachowują jak te kurwa małpy z dżungli..
DarioLee napisał/a:
Pies jebał tych zajebanych kolonizatorów
Po to sprowadzili murzynów żeby pracowali, to nie wina kolonizatorów że Północ wmówiła czarnym że mogą być wolni, gdyby wojna secesynja się inaczej potoczyła to pewno do dzisiaj by pracowali na południu przy bawełnie, albo mieli by o wiele mniej praw, albo jakieś wydzielone getta.
Żeby szympansy miały taką chęć do pracy jak do napierdalania się pod Taco Bell to ameryka by przegoniła Chiny gospodarczo na najbliższe 200 lat.
PsikutaBezS napisał/a:
Białe polskie katolickie ścierwo w akcji
No porównanie trafne w chuj...Czarni podludzie niszczący wszystko na swojej drodze vs polscy bidocy próbujący zaoszczędzić parę groszy na promocji. Wyjedź na zachód, pomieszkać w czarnej dzielnicy , szybko ci przejdzie.
DarioLee napisał/a:
nie potrafią się ucywilizować tylko się zachowują jak te kurwa małpy z dżungli..
Trudno się nie zgodzić
Quassar napisał/a:
Czarne spierdolenie jak widać już białych tam prawie nie ma ciekawe gdzie biali teraz chodzą na zakupy...
biali po prostu wyjeżdżają z takich miejsc i przeprowadzają się do stanów gdzie jest większość białych, a ci którzy zostaną pewnie ciężko pracują i nie robią zakupów w godzinach szczytu tylko gdzieś koło 20:00
piwko81 napisał/a:
wszyscy tam są spasieni xD
dlatego alejki są tak szerokie - żeby wózki z grubasami się pomieściły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów