On nie uciekł bo się zorientował co zrobił tylko ewidentnie zrobił to specjalnie
Dokładnie, pierdolony śmieć.
Cywilizacja na pewnym etapie rozwoju doszła do wniosku, że należy wydzielić przestrzeń dla pieszych i samochodów. Każdy wtedy wiedział, że jezdnia jest niebezpieczna dla pieszych. Tych dzieci nikt nie nauczył. Mnie uczono i nie bawiłem się na jezdni. Teraz jednak przyszło lewactwo i rozpierdala dorobek cywilizacyjny zacierając granicę między chodnikami a jezdnią.
coś ci sie pomyliło... nie widzisz że to jakiś kraj 3 świata gdzie rodzic nie interesuję się małym dzieckiem .... to takie osiedle romskie w dużej skali
On nie uciekł bo się zorientował co zrobił tylko ewidentnie zrobił to specjalnie
Wątpię, niski gość wsiada do pickupa po czym dzieci podchodzą i kucają. Mógł nie zauważyć, co nie zmienia faktu że spierdolił na koniec.
W lusterkach nie zawsze da się zobaczyć obiekty położone tak nisko pomimo dobrego ustawienia lusterek ( ten wóz jest dosyć wysoki jak widać).Po za tym koleś mógł zobaczyć,że w jego kierunku biegnie jakiś facet,pewno pomyślał jak to w tamtych rejonach świata,że chce go odjebać w sumie za nic,przestraszył się i dlatego tak szybko spierdolił....
tam masz taka kamerke z tyłu ze trzeba być ślepym żeby ludzi nie zobaczyć
tam masz taka kamerke z tyłu ze trzeba być ślepym żeby ludzi nie zobaczyć
Może wziął wersję z lepszym silnikiem bez kamery cofania?
Ostatnio miałem zastępczą furę, Citroen C3, pakiet paździerz sport, grzanie dupy, panoramiczny solarny dach, asystent zmiany pasa ruchu, chuje buje, a brak jebanych czujników parkowania
W wypożyczalni chyba zrobili to specjalnie żeby auto szybko się zamortyzowało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów