18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Fumigant 2011-02-19, 12:53 4
nawet jakby nie miały głów i się nie odzywały, wiedziałbym że to kitajce przez aparaty fotograficzne w rękach

Zabijam i płacą mi za to!
Zgłoś
androgenius 2011-02-19, 13:02 1
pod ścianę i kula w ryj dla każdej

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Nameless 2011-02-19, 13:21 46
@up
Pod ścianę i chuj w dupę po kolei każdej
Zgłoś
TTszpan 2011-02-19, 16:30 14
w sumie w ogóle się nie różnią głupota od naszych gimnazjalistek
Zgłoś
vass 2011-02-22, 4:49 2
Przynajmniej się uśmiechają, a u nas to co druga dalej sra niż widzi.
Zgłoś
base 2011-02-22, 10:22
IdeaLiście napisał/a:

nawet jakby nie miały głów i się nie odzywały, wiedziałbym że to kitajce przez aparaty fotograficzne w rękach

tak sobie myślę że, jakby nie miały głów to chyba logiczne że, by się nie odzywały.. Czyż nie? Ale bardziej można by było je rozpoznać po mega zarośniętych pizdach
Zgłoś
sebass 2011-02-22, 11:49 3
JAka kurwa z niego gwiazda, ja jakoś nigdy o nim nie słyszałem.
Zgłoś
wojtas2112 2011-02-22, 13:31 1
one mają wspólny mózg....
Zgłoś
Mastah 2011-02-22, 14:53
lepiej wspólni niż w ogóle
Zgłoś
uzavixis 2011-02-22, 16:06
raczej wyżej sra niż duoe ma vass'ie
Zgłoś
dzidosław 2011-02-24, 0:35
a właśnie.. dlaczego kitajki nie golą cipek?

Ni ma żadnej gadki!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów