Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepsza naturalna ciemnota niż uczenie szczeniaków masturbacji i tolerancji dla dewiantów i tym podobnym chorym psychiczne. Być może ta starsza pani to dobry troll i nieźle jej to wyszło.
Pozwole sobie polaczyc nasze dwa komentarze i wtedy bedzie git pico bello:
Typowa Ciotka Mirka ze wsi Pierdziszewo, powiat Chujki Wielkie. Od dwoch lat warszawianka na sprzątaniach.
Ale i tak lepsza naturalna ciemnota niż uczenie szczeniaków masturbacji i tolerancji dla dewiantów i tym podobnym chorym psychiczne. Być może ta starsza pani to dobry troll i nieźle jej to wyszło.
* - Samica rozkłada nogi a resztę załatwiają muchy.
Lepsza naturalna ciemnota niż uczenie szczeniaków masturbacji i tolerancji dla dewiantów i tym podobnym chorym psychiczne. Być może ta starsza pani to dobry troll i nieźle jej to wyszło.
edukacja seksualna to nei jest właśnie uczenie 4 latków jak walić gruche, zapewne nawet nie czytałeś programu takich edukacji więc sklej pizde. Córka sąsiada sie pusciła a przez taki brak edukacji seksualnej tacy ciemni w to uwierzyli. Podpowiem ci że w wielu normalnych krajach (oprócz szwecji i czegoś tam jeszcze) jest edukacja seksualna i jest git. Przynajmniej ksiądz nie wciśnie kitu że to nie był gwałt i że tak można.
i nie, nie jestem lewakiem
edukacja seksualna to nei jest właśnie uczenie 4 latków jak walić gruche, zapewne nawet nie czytałeś programu takich edukacji więc sklej pizde. Córka sąsiada sie pusciła a przez taki brak edukacji seksualnej tacy ciemni w to uwierzyli. Podpowiem ci że w wielu normalnych krajach (oprócz szwecji i czegoś tam jeszcze) jest edukacja seksualna i jest git. Przynajmniej ksiądz nie wciśnie kitu że to nie był gwałt i że tak można.
Jesteś idiotą. Przeczytaj sobie oficjalne programy nauczań seksualnych małoletnich na stronie WHO i skończ pierdolić głupoty, katolikofobie.
Tyle lewak albo skończony łajdak może to popierać.
Ale czego wy bando degeneratów jeszcze oczekujecie? Przecież mamy już dobrą podstawę programową. Pamiętam moje lekcje wdż 6-7 lat temu, wtedy jeszcze w gimnazjum i świetnie nam to wyłożyli. Korekty nie są potrzebne, potrzebne jest umocnienie instytucji rodziny i przywrócenie roli ojca w procesie wychowania(niestety w naszych gównianych realiach matki wychowują, ojcowie pracują i mają w dupie dzieciaki) by mógł on zdzielić kilka razy po pysku puszczającą się córeczkę. Problem niechcianych ciąż i ogólnego puszczalstwa szybko by się rozwiązał
Poza tym od wyjaśniania dziecku spraw związanych ze sferą seksualną są rodzice, nie urzędnicy.
Ale czego wy bando degeneratów jeszcze oczekujecie? Przecież mamy już dobrą podstawę programową. Pamiętam moje lekcje wdż 6-7 lat temu, wtedy jeszcze w gimnazjum i świetnie nam to wyłożyli. Korekty nie są potrzebne, potrzebne jest umocnienie instytucji rodziny i przywrócenie roli ojca w procesie wychowania(niestety w naszych gównianych realiach matki wychowują, ojcowie pracują i mają w dupie dzieciaki) by mógł on zdzielić kilka razy po pysku puszczającą się córeczkę. Problem niechcianych ciąż i ogólnego puszczalstwa szybko by się rozwiązał
Poza tym od wyjaśniania dziecku spraw związanych ze sferą seksualną są rodzice, nie urzędnicy.
Twoich słów nie zrozumie pokolenie rok 2000+ których jedynymi wartościami w życiu jest lgbt, tęczowe kolory.
Ale ciemnota w komentarzach, aż nie dowierzam, że to XXI w. Tego typu mądrości wychodzą od starszych osób, tu głownie piszą to osoby w średnim/młodym wieku... przykre. Widać że większość tutaj nie rozumie co to edukacja seksualna. Nie, to nie gwałty i molestowanie dzieci, a wiedza o swojej własnej seksualności i jak do niej podchodzić, by sobie i innym nie zrobić krzywdy. Współczuję waszym córkom/synom. Oby szkoła się spisała w kwestii owej edukacji, bo na rodziców nie mają co liczyć.
Ciemnota, bo co? Przez X lat wychowaniem seksualnym zajmowali się rodzice, w czym Ty widzisz problem?Jak jesteś za kurwieniem się nieletnich na każdym kroku to nie dziwię się, że taki, a nie inny komentarz napisałaś tępa babo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów