📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Małą Juanitę znaleziono kilka dni później w beczce, na podwórku jej rodziców...
Pięknie muszą się wyrażać przy dziecku skoro tak pięknie powtarza
I co? Zrobiła mała, jak powiedziała?
Tak brudasy wychowuja dzieci.
Co kurwa?
isitsaturday napisał/a:
I co? Zrobiła mała, co powiedziała?
Co kurwa?
@TB303
To ty jesteś ślepy, ona wygląda na meksykańskie dziecko.
To ty jesteś ślepy, ona wygląda na meksykańskie dziecko.
Z jednej strony, dzieciak po prostu powtarza, co zasłyszał.
Z drugiej strony, powinien się natychmiast dowiedzieć, że pewnych tekstów w stosunku do pewnych ludzi (np. "fakjubicz" w stosunku do zapewne matki) się nie stosuje nigdy w żadnych warunkach.
Z drugiej strony, powinien się natychmiast dowiedzieć, że pewnych tekstów w stosunku do pewnych ludzi (np. "fakjubicz" w stosunku do zapewne matki) się nie stosuje nigdy w żadnych warunkach.
camson napisał/a:
Nie sądzę. Wygląda na gringo.
Gringo, to pogardliwie o białym człowieku. (w Meksyku i innych krajach hiszpańskojęzycznych).
To jest Latino jak już.
mamurra napisał/a:
Z jednej strony, dzieciak po prostu powtarza, co zasłyszał.
Ta, widzisz, jak, mój syn się krzywo do mojej żony odzywa to zawsze w ryj obrywa (nie za mocno), ale ogólnie musi wiedzieć, że żonie, matce się szacunek należy....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów