K.O taty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co nie zmienia faktu, że następnym razem córcię pierdolnie w łeb, skoro podstawowej zasady od czego jest klepanie nie pojęła
@Conscribo
Nie wiem, czy to fejk, ale jeżeli to zdarzenie autentyczne to dziewczynka na filmiku nie zdawała sobie sprawy z tego co robi.
Nie wiem, czy to fejk, ale jeżeli to zdarzenie autentyczne to dziewczynka na filmiku nie zdawała sobie sprawy z tego co robi.
Ludzie, jeśli to byłoby na serio to kamerzysta by raczej pomógł, albo chociaż coś powiedział...
Shaint napisał/a:
Kontrolowane duszenie przyjmuje się że trwa do 3 sekund... Jak tatuś dobrze nauczył córeczkę mataleo to dobrze zapięte zniszczy każdego koxa.Jakiś słaby ten tatuś, to tylko 12 sekund podduszania.
Dorosły facet by taką dziewczynkę połamał jedną ręką. Jak kiedyś serio ją napadnie jakiś gwałciciel to się zdziwi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów