📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebać wszystkich co to wpuścili
Jeśli to robią biali ludzie, to mógłbym zaryzykować teorią spiskową, że nasz kochany węgierski brat Soros niektórym z nich zapłacił za grandzenie. BLM na pewno też żaden czarnuch nie wymyślił, bo oni są za tępi żeby się solidaryzować. Nic tylko popcorn wyciągać i podziwiać.
Czarni to tylko gwałcić i rabować... Po cholere ? Nie lepiej, na plantacji, zapierdzielać przy bawełnie, mieszkać czworakach gdzie masz wikt i opierunek ?
iguana89 napisał/a:
Pierdolone smoluchy nic innego nie potrafią tylko robić rozruby i kraść. Rozstrzelać to czarne gówno.
nie oszczędzać ołowiu ...
Siriuz napisał/a:
Taa, zrobisz krzywdę imigrantowi i zaraz TVN nakręci taką nagonkę, że będziesz cieszył się jak trafisz cało za kratki.
No może bez przesady, co najmniej nazwą cie nacjonalistą, co w sumie dobrze bo bohaterzy Polscy tzw. żołnierze Armii Krajowej też byli nacjonalistami, oddali i oddaliby życie za ten kraj.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
to wyjazd !!!
nikt po tobie płakać nie bedzie !
ja zostaje w mojej Polsce do końca...
jaki by nie był...
Panie i Panowie Patriota! Albo masz twardą dupe! Albo lubisz być dymany!
Murzynki były po prostu głodne, jak przyjęli zwierzęta do swojego kraju to teraz muszą je karmić🦍
Niech po prostu zlikwidują sklepy tam gdzie czarni je okradają i będzie po problemie.
iguana89 napisał/a:
Pierdolone smoluchy nic innego nie potrafią tylko robić rozruby i kraść. Rozstrzelać to czarne gówno.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Pierdolone murzyńskie kurwiska!!! Ha stfu!! Na to ścierwo i zaraze!! Haaa tfu!!
Ślepi jesteście? Przecież to biali byli na czele szturmu.
Może i nam niemiaszki napchają inżynierów, ale za to huja nam zapłacą a nie reparacje.xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów