Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano 2024-10-07, 20:32 ]
Przecież na drzwiach wyraźnie napisane ,,free,,
to wyjazd !!!
nikt po tobie płakać nie bedzie !
ja zostaje w mojej Polsce do końca...
jaki by nie był...
ale debil powodzenia haha jeszcze powiedz ze na wojenke pojdziesz dla Polski jak prawdziwy patriota i dasz sie zastrzelic
Taa, zrobisz krzywdę imigrantowi i zaraz TVN nakręci taką nagonkę, że będziesz cieszył się jak trafisz cało za kratki.
Jak będzie normą, że przy każdej takiej akcji dorwie ich zaraz za rogiem grupka dresów polskich albo kiboli, i mu zęby z ryja przeszczepią do dupy to po kilku takich akcjach temat ucichnie, bo zakończą się kradzieże. Tylko trzeba będzie być sumiennym i każdego takiego czarnucha złapać na gorąco, a to jest kwestia wyrobienia odruchów społecznych, żeby ludzie sami reagowali. Na szczęście kwiat młodzieży polskiej jest bardzo pozytywnie nastawiony do tego typu rozwiązań
No i znów zapytam gdzie była amerykańska policja i jej ostrzegawcza salwa?
W Stanach ciągle jeszcze rządzi lewica, ale to się za miesiąc zmieni.
Jak będzie normą, że przy każdej takiej akcji dorwie ich zaraz za rogiem grupka dresów polskich albo kiboli, i mu zęby z ryja przeszczepią do dupy to po kilku takich akcjach temat ucichnie, bo zakończą się kradzieże. Tylko trzeba będzie być sumiennym i każdego takiego czarnucha złapać na gorąco, a to jest kwestia wyrobienia odruchów społecznych, żeby ludzie sami reagowali. Na szczęście kwiat młodzieży polskiej jest bardzo pozytywnie nastawiony do tego typu rozwiązań
Liczę na to, jednak wiem jak działa TVN. Przykład mieliśmy kiedy kibol spalił im wóz transmisyjny m.in za to jakimi szujami byli. To dorwali go i do końca życia teraz spłaca ten wóz. Więcej takich incydentów już nie było. Oni są bezlitośni i bezkompromisowi. Będą prowokowali i przyjebią z całej siły w każdy przejaw społecznego oporu.
Liczę na to, jednak wiem jak działa TVN. Przykład mieliśmy kiedy kibol spalił im wóz transmisyjny m.in za to jakimi szujami byli. To dorwali go i do końca życia teraz spłaca ten wóz. Więcej takich incydentów już nie było. Oni są bezlitośni i bezkompromisowi. Będą prowokowali i przyjebią z całej siły w każdy przejaw społecznego oporu.
To trzeba przyjebać tak żeby w ogóle przestali mówić
Oby. Musk wieszczy koniec demokracji jeśli wygrają - o ironio - demokraci. Chociaż wolałbym, żeby żadne z nich nie wygrało.
Liczę na to.
ale debil powodzenia haha jeszcze powiedz ze na wojenke pojdziesz dla Polski jak prawdziwy patriota i dasz sie zastrzelic
debil to cie zrobił pecie !
A tak dla twojej wiedzy, to nie pójdę w kamasze.
I co teraz baranie ?
[ Dodano 2024-10-08, 01:20 ]
Panie i Panowie Patriota! Albo masz twardą dupe! Albo lubisz być dymany!
lubię napierdalać takich jak ty frajerów
debil to cie zrobił pecie !
A tak dla twojej wiedzy, to nie pójdę w kamasze.
I co teraz baranie ?
jak nie pojdziesz to na huj farmazonisz peciku
jak nie pojdziesz to na huj farmazonisz peciku
Bo nie jestem prosty tak hjak ty jak cep.
i nie myślę prosto 0-1 jak ty
są jeszcze inne opcje...
ale tobie o tym nie powiem bo i po co ?
I na co te stroszenie piórek!
Podejdź do lustra!
Zobaczysz odbicie frajera!
Przy okazji możesz się po napierdalać!
Liczę, że Polacy nie dadzą sobie wejść na łeb, kilka takich akcji jak dostaną srogi wpierdol i szybko się rozejdzie wieść że nie warto tu przyjeżdżać
Chuja tam. Wszyscy mocni w gębie, a w Polsce też się już zaczęło. Od chuja jest i relacji i nagrać, gdzie bydło wszelakich kolorów odpierdala to samo co na zachodzie i "najodważniejsi" to najwyżej nagrywają z ukrycia.
Gdzie są polscy dresiarze teraz ja się pytam? Jak raz w swym nic nie wartym życiu mogliby być przydatni, to ni ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów