📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co do odpowiedzialności za możliwość posiadania własnego zdania,
mam nadzieję że żyjemy w demokratycznym kraju gdzie każdy może powiedzieć co myśli,
więc gdy widzę pojebanego przebierańca, moim zdaniem, mam prawo uważać go za mocno popierdolonego,
w wolnym kraju, nikt nie może mi zabronić myśleć. lub też wyśmiewać , według mnie oczywistą patologię
ale te rękoczyny, wyzwiska , oraz napaść na nastolatkę na pewno już podlega pod paragraf
mam nadzieję że żyjemy w demokratycznym kraju gdzie każdy może powiedzieć co myśli,
więc gdy widzę pojebanego przebierańca, moim zdaniem, mam prawo uważać go za mocno popierdolonego,
w wolnym kraju, nikt nie może mi zabronić myśleć. lub też wyśmiewać , według mnie oczywistą patologię
ale te rękoczyny, wyzwiska , oraz napaść na nastolatkę na pewno już podlega pod paragraf
tarcer123 napisał/a:
Czy można gdzieś zobaczyć jak wygląda ten, ta, to co nagrywa?
to jest to gówno z pierwszych kadrów tego filmu.
remi1982 napisał/a:
Chyba żartujesz. Myślisz, że jak taki rafalafel skacze do wszystkich to w końcu nie trafi na kogoś kto mu przypierdoli? Zwykły koleś w kiecce 175cm wzrostu, 75kg. Jedyne co może to podskakiwac do dziewczynek z gimnazjum. Boi sie po prostu wystartowac do kogos silniejszego, a poza tym zawsze sie pedał może zasłonic nietolerancją, homofobią i innymi tego typu bzdurami. Dlatego pewnie nikt tego gówna nie tyka.
On jest sprytniejszy niż nam się wydaje. Jeżeli zwietrzy ofiarę to jeszcze będzie specjalnie prowokować żeby dostać oklep, potem pismo do swojego adwokata i myk! rozprawa w toku, media trąbią o nietolerancji w polsce a rafałek zostaje barankiem ofiarnym i na wywiadach z tvnem mnoży swoje bogactwo(ktoś wie czym on się na co dzień zajmuje?) Wystarczy wspomnieć jaką aferę zrobił podczas swojego debiutu gdy właściciel nie chciał mu wynająć mieszkania pod melinkę na orgię z jemu podobnymi odszczepieńcami. Z gościa zrobili homofoba i był piętnowany przez reżimowe media. Niestety wydaje mi się że gość jest nietykalny w obecnej sytuacji chociaż mam nadzieje że się mylę.
W końcu miarka się przebierze. Trafi na wielbiciela shemalów, który się naczytał "Milczenia owiec" i skończy się rumakowanie.
Choć oczywiście zwykły oklep od Sebiksów też może przywrócić podstawowe funkcje kognitywne.
Choć oczywiście zwykły oklep od Sebiksów też może przywrócić podstawowe funkcje kognitywne.
A pierdolony korpo - szczur się nawet nie obejrzał na agresję....
Transformator do kasacji...
Transformator do kasacji...
Korposzczur rzeczywiście nie zareagował, ale zasadniczo mógł ani nie zauważyć ani nie usłyszeć.
Wieje wiatr, a on rozmawia przez telefon, chujowo wszystko słychać, więc się odcina od dźwięków zewnętrznych żeby cokolwiek z telefonu słyszeć.
Wieje wiatr, a on rozmawia przez telefon, chujowo wszystko słychać, więc się odcina od dźwięków zewnętrznych żeby cokolwiek z telefonu słyszeć.
Dla mnie TEN cały Rafalacośtam to taka sama pomyłka jak Konczita Wurst.
Ten świat się pierdoli w huj, jakiś zjeb ubiera kieckę i uważa się za kobietę, inny zjeb z Austrii udaje laskę z brodą i wygrywa Eurowizję. Szkurwa przecież na to patrzeć nie można, jak konczita śpiewał to autentycznie odwracałem wzrok bo na rzyganie mnie brało.
Na Rafalacośtam tak samo reaguję, chce mi się rzygać.
Oczywiście mam nadzieję, że prokurator się tym zjebem zajmie.
Ten świat się pierdoli w huj, jakiś zjeb ubiera kieckę i uważa się za kobietę, inny zjeb z Austrii udaje laskę z brodą i wygrywa Eurowizję. Szkurwa przecież na to patrzeć nie można, jak konczita śpiewał to autentycznie odwracałem wzrok bo na rzyganie mnie brało.
Na Rafalacośtam tak samo reaguję, chce mi się rzygać.
Oczywiście mam nadzieję, że prokurator się tym zjebem zajmie.
pudel82x 10/10
ta dziewczynka jest bardziej inteligentna.
co to kurwa za ścierwo jebane ?! w jaki mieście to coś żyje ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów