"Za każdym sukcesem mężczyzny stoi kobieta, która potrafiła zamknąć mordę, aby ten mógł się skupić na tym co robi"
"Za każdym sukcesem mężczyzny stoi kobieta, która potrafiła zamknąć mordę, aby ten mógł się skupić na tym co robi"
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.Nikt Wam samcom nie nakazuje otaczać się kobietami. Zawsze możecie sobie zapinać w dupę kolegę, albo jakąś owcę, czy kozę.
Cieszę się, że znasz swoje miejsce i ograniczasz rolę kobiety tylko do stosunku płciowego.
Nikt Wam samcom nie nakazuje otaczać się kobietami. Zawsze możecie sobie zapinać w dupę kolegę, albo jakąś owcę, czy kozę.
Witamy na pokładzie przykładową feministkę. Zapinać można kobietę, ale nie popierdoloną, normalną, obecnie takich teraz coraz mniej, a Twoja reakcja na mój żart wskazuje, że odpierdalasz i pewnie tłumaczysz to hormonami etc...i są jeszcze normalne kobiety na szczęście, ale Ty z takimi pewnie nie masz wiele wspólnego
Cieszę się, że znasz swoje miejsce i ograniczasz rolę kobiety tylko do stosunku płciowego.
Oczywiście, i dobrze mi z tym
Gimzolka wiesz jaka jet kobieta po seksie ?
niepotrzebna :0
A kanapki, to kto zrobi?
A swoją drogą, wiedziałam, że czekacie na odzew pierwszej kobiety pod postem, żeby po niej jechać, więc oto jestem
Witamy na pokładzie przykładową feministkę. Zapinać można kobietę, ale nie popierdoloną, normalną, obecnie takich teraz coraz mniej, a Twoja reakcja na mój żart wskazuje, że odpierdalasz i pewnie tłumaczysz to hormonami etc...i są jeszcze normalne kobiety na szczęście, ale Ty z takimi pewnie nie masz wiele wspólnego
No fakt, normalna to ja nie jestem, i nigdy nie chciałam być. Mój facet by się z normalną nudził.
At my signal unleash the shitstorm.
Hue hue zaorane
Mi kobiety nie przeszkadzają ogólnie, dopóki nie pchają się za kierownicę. A ty gizmolka szanuj się trochę, bo dupa też ma swój termin przydatności do spożycia i co później będziesz facetowi robić, żeby Cię z domu na kopach nie wyjebał?
Kanapki. I tu Cię zszokuję, Żaden facet jeżdżąc ze mną autem, nóżkami nie przebiera. A jedyny, który chciał mi dawać dobre rady jak jeździć, nie miał nawet prawka i został wyjebany z mojego auta na zbity pysk.
Sam sobie zrobię.
Mój facet mówi, że jak ja zrobię, to mu smakują lepiej.
Lód też
Chcesz być moją kolegą ? czy tam owcą lub kozą ?
Nie dzięki.