"Za każdym sukcesem mężczyzny stoi kobieta, która potrafiła zamknąć mordę, aby ten mógł się skupić na tym co robi"
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Nikt Wam samcom nie nakazuje otaczać się kobietami. Zawsze możecie sobie zapinać w dupę kolegę, albo jakąś owcę, czy kozę.
Nikt Wam samcom nie nakazuje otaczać się kobietami. Zawsze możecie sobie zapinać w dupę kolegę, albo jakąś owcę, czy kozę.
Cieszę się, że znasz swoje miejsce i ograniczasz rolę kobiety tylko do stosunku płciowego.
Gimzolka wiesz jaka jet kobieta po seksie ?
niepotrzebna :0
Witamy na pokładzie przykładową feministkę. Zapinać można kobietę, ale nie popierdoloną, normalną, obecnie takich teraz coraz mniej, a Twoja reakcja na mój żart wskazuje, że odpierdalasz i pewnie tłumaczysz to hormonami etc...i są jeszcze normalne kobiety na szczęście, ale Ty z takimi pewnie nie masz wiele wspólnego
Cieszę się, że znasz swoje miejsce i ograniczasz rolę kobiety tylko do stosunku płciowego.
Mi kobiety nie przeszkadzają ogólnie, dopóki nie pchają się za kierownicę. A ty gizmolka szanuj się trochę, bo dupa też ma swój termin przydatności do spożycia i co później będziesz facetowi robić, żeby Cię z domu na kopach nie wyjebał?
Sam sobie zrobię.
Chcesz być moją kolegą ? czy tam owcą lub kozą ?