📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz zrobić taką akcje: Rozdawać imigrantom małe paczki z tymi żelkami a jak będą się zajadać gdzieś na telebimie puścić ten filmik.
Jak wyzej, co wy korwa myslicie ze zelatyna na drzewach rosnie?1?
Człowiek który wie skąd się bierze jedzenie doskonale o tym wie, już w dzieciństwie mama mi pokazywała, że galaretkę robi się z nóżek świń, wszystkie galaretki truskawkowe itp czy żelki mają wspólny składnik (chyba kolagen, nie wiem pisze swoimi słowami) a najłatwiej, sorry, najtaniej pozyskać go z odpadów zwierzęcych.
O co mi chodzi, ano o to że wielu z was pewnie to zadziwiło co obejrzeliście, i o to że powoli stajemy się społeczeństwem które zaczyna myśleć, że mleko się produkuje, a szynka rośnie na drzewach.
I to samo społeczeństwo zajadając schabowego, i wpierdalając inne pochodne mięsa o którym nawet niema pojęcia, będzie protestować przeciwko zabijaniu zwierząt, wiecie to jak Greenspice które płynie na starych dieslach rybackich protestować przeciwko wydobyciu ropy. Oj wielkie spierdolenie umysłowe się szykuje na 22w.
O co mi chodzi, ano o to że wielu z was pewnie to zadziwiło co obejrzeliście, i o to że powoli stajemy się społeczeństwem które zaczyna myśleć, że mleko się produkuje, a szynka rośnie na drzewach.
I to samo społeczeństwo zajadając schabowego, i wpierdalając inne pochodne mięsa o którym nawet niema pojęcia, będzie protestować przeciwko zabijaniu zwierząt, wiecie to jak Greenspice które płynie na starych dieslach rybackich protestować przeciwko wydobyciu ropy. Oj wielkie spierdolenie umysłowe się szykuje na 22w.
Tak, muslimy wiedzą o tym, dlatego jedzą żelki zrobione z czegoś innego ale niestety nie pytałem z czego.
mi to narobiło jeszcze większego smaka, aż bym ojebał takie żeleczki o smaku golonki/boczku
Żelków nie żelek analfabeto to raz. Dwa - też mi kurwa wielkie coś. Przecież nawet debil wie, że żelki nie rosną w ziemii, na drzewie, czy nie hoduje się ich jak kurczaki, tylko robi się je ze świńskiej żelatyny.
Podobno Popek jak robił sobie bliznę to kazał z usuniętej skóry zrobić żelkę o smaku wątróbki i dał ją w prezencie psu na urodziny.
Piwo za Moderat.
Wielkie mi halo. Skóry z kurczaka nie jesz? Zwłaszcza jak jest pieczony? A golonki? Tam przecież też jest skóra. A galaretę do wódki? O ludzkości...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów