📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up - to i tak lepsze niż broń, którą legalnie może posiadać przeciętny Polak Jak masz 2 napastników to takim cackiem nic po nich nie zostanie
Ktoś się szykuje na uchodźców
@michuwsm To są pociski do broni gładkolufowej, jak np. do strzelby. Co jest w środku to na dwoje babka wróżyła. Może być tam śrut albo breneka. Jeśli miałoby to być na ciapatych, to ja polecałbym loftki a najlepiej kartacze. Z takich kartaczy jakich korzystają kłusownicy, gdy rypnie taki w chmarę po badylach to gładko je odcina nawet kilku sztukom. Takie padają na ziemię i wystarczy tylko podejść i dorżnąć.
michuwsm napisał/a:
I niby co to za naboje?
kal.12 to są naboje do broni gładkolufowej (strzelby)
widzę że nawet w gry nie grasz.
Nie możesz być z miasta bo byś wiedział z telewizji.Nie możesz być ze wsi bo byś wiedział czym sołtys goni twojego starego jak próbuje dobierać się do jego kóz,klaczy i owiec po pijaku.
to kim Ty kurwa jesteś?
Scartabelli napisał/a:
@michuwsm To są pociski do broni gładkolufowej, jak np. do strzelby. Co jest w środku to na dwoje babka wróżyła. Może być tam śrut albo breneka. Jeśli miałoby to być na ciapatych, to ja polecałbym loftki a najlepiej kartacze. Z takich kartaczy jakich korzystają kłusownicy, gdy rypnie taki w chmarę po badylach to gładko je odcina nawet kilku sztukom. Takie padają na ziemię i wystarczy tylko podejść i dorżnąć.
masz przejebane byłeś o pół minuty szybszy:)ale mój post jest ciekawszy:P
Nic tylko montować na polskich przejściach granicznych
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
On się nie zacina, tylko jąka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów