📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FisioX napisał/a:
A może jest praworęczny?
Ale jak będzie sobie walić konia, to dla kolegi już rączki zabraknie : (
Tak nafeszerowany, że gdyby nie trzask to by podnosił dalej.
Hexe78 napisał/a:
ego -lifting jest dla debili co ten film potwierdza
Gdzie tutaj jest ego liftning? Ja tu widze po prostu błąd w trzymaniu sztangi bo od samego patrzenie mnie łapy bolały. A co do twojego ,,ego-liftnigu" to gościu siadał z tym ciężarem spokojnie...
BlackSadolRazor napisał/a:
Obejdzie się bez walenia konia... dla kolegi.
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
mazga50 napisał/a:
Nie mierz wszystkich swoją miarą.
O, widzę znalazł się ten jeden ze szkółki sztangistów który udaje, że nigdy dla kolegi konia nie walił 😀
To ja myślę tylko że on to trzyma jak zjeb czy coś się zmieniło?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów