Grubas obraża w necie a później jak typowa kurwa ucieka przed karą. Ja bym tak tego nie zostawił, napierdolił bym mu do nieprzytomności. Pisać że bobas będzie może ssał czarne kutasy? Pedofil pierdolony zasłużył na o wiele gorszą karę. A te miękkie kurwy go bronią.
Lecz się.
A przez pełnomocnika jesteś przeciw?
jego noga była przeciw, dlatego się jej pozbył.
Napisał coś, co regularnie pojawia się na Sadolu
oburzeni są zwłaszcza ci, co najwięcej mają do powiedzenia o innych ale jak już temat dotyczy jakiegoś kolesia na sterydach, to im pały stoją
Nie chce się czepiać ale czym on obraził? Pisząc że jest możliwość że mały wyrośnie na pedala? Nie powiedział że jest tylko że jest taka szansa i przecież to jest możliwe więc gdzie tu obrażanie? Tak samo jak mógł napisac że jest szansa że zginie w wypadku samochodowym co nie znaczy że mu grozi śmiercią
Nie obraził wcale. Większość tutejszych ma pół mózgu przeciętnego konfederaty.
Nie znają języków a nawet jak im przetłumaczysz na polski i tak nie zrozumieją.
Nie przejmuj się.
Nie przejmuj się.
Jak ktoś tak o twoim dzieciaku powie to daj znać jakie masz odczucia na ten temat.
Jak ktoś tak o twoim dzieciaku powie to daj znać jakie masz odczucia na ten temat.
Nie doczekasz się bo jak facet wali faceta to z tego może wyjść tylko sraczka ze spermy a nie dziecko więc Ci raczej nie opowie jakie ma odczucia chociaż Maria Żukowska i jej kumple uważają inaczej, dlatego są tacy nie świadomi skoro uważają swoje dewiacje za normalne. Ale w zamian może Ci "w innym języku" opowiedzieć ile trzeba siedzieć na kiblu żeby cały ejakulat wymieszany ze stolcem wykapał przez luźny rozepchany zwieracz a potem to przetłumaczyć na polski bo jest taki wybitnie mądry 😉
Grubas obraża w necie a później jak typowa kurwa ucieka przed karą. Ja bym tak tego nie zostawił, napierdolił bym mu do nieprzytomności. Pisać że bobas będzie może ssał czarne kutasy? Pedofil pierdolony zasłużył na o wiele gorszą karę. A te miękkie kurwy go bronią.
Problem tylko taki, że jak masz to dziecko to nie możesz napierdolić pedała do nieprzytomności w takiej sytuacji. Taki paradoks.
No i gdzie ta obraza dzieciaka, bo nie widzę? Jest tylko durne gadanie o teoretycznej możliwej przyszłości...
Być może stara Gruchenfuhrer'a kiedyś przestanie dawać dupy na peronie...
Jak widzisz ja sobie tylko durnie gadam o teoretycznej możliwej przyszłości pozdrów mamę!
Być może stara Gruchenfuhrer'a kiedyś przestanie dawać dupy na peronie...
Jak widzisz ja sobie tylko durnie gadam o teoretycznej możliwej przyszłości pozdrów mamę!
Gadaj zdrów, ja mojej matki akurat nie lubię.
Wychowywałem dwoje dzieci. I jako osoba pełnosprawna intelektualnie mam pełną świadomość że mogą być homo.
Powiem Ci więcej: mam świadomość tego że mogą uprawiać seks z osobami innego koloru skóry.
Mam nadzieję że jak będziesz dorosły i będziesz miał swoje dzieci zrozumiesz.
Nie przejmuj się.
Część też nie ma jaj i poczucia godności. A jeśli waszym zdaniem zwierzęta to jest normalne no to cóż. Nie dość że debile to jeszcze patologia.
Wychowywałem dwoje dzieci. I jako osoba pełnosprawna intelektualnie mam pełną świadomość że mogą być homo.
Powiem Ci więcej: mam świadomość tego że mogą uprawiać seks z osobami innego koloru skóry.
Mam nadzieję że jak będziesz dorosły i będziesz miał swoje dzieci zrozumiesz.
Jesteś dorosły a nie rozumiesz że po prostu pewnych rzeczy się nie mówi nie pisze ojcom ze świeżo narodzonym dzieckiem na rękach? Jak będziesz miał trochę godności osobistej to zrozumiesz. Jest dużo oczywistych sytuacji które się mogą zdarzyć. Jak np. to że twoja kobieta dała dupy innemu i to nie są twoje dzieci. Również możliwe że twoja matka chlała litry spermy meneli za plecami twojego starego a może nawet to że twój stary gdzieś ma pochowane kasety z nagraną twoją mamusią i kutasem najebanego śmierdzącego żula. Jak to w piosence "wszystko się może zdarzyć....."
Część też nie ma jaj i poczucia godności. A jeśli waszym zdaniem zwierzęta to jest normalne no to cóż. Nie dość że debile to jeszcze patologia.
Jesteś dorosły a nie rozumiesz że po prostu pewnych rzeczy się nie mówi nie pisze ojcom ze świeżo narodzonym dzieckiem na rękach? Jak będziesz miał trochę godności osobistej to zrozumiesz. Jest dużo oczywistych sytuacji które się mogą zdarzyć. Jak np. to że twoja kobieta dała dupy innemu i to nie są twoje dzieci. Również możliwe że twoja matka chlała litry spermy meneli za plecami twojego starego a może nawet to że twój stary gdzieś ma pochowane kasety z nagraną twoją mamusią i kutasem najebanego śmierdzącego żula. Jak to w piosence "wszystko się może zdarzyć....."
Nie nazywaj "poczuciem godności" homofobicznych fobii i braku zrozumienia dla konwencji .
Gruby jest standuperem. Komikiem. Zapewne znanym z takiego a nie innego poczucia humoru.
Tak samo jak bełkot w Twoim komentarzu puszczam mimo uszu bo jakkolwiek nie jesteś komikiem tak najprawdopodobniej jesteś zwykłym prawilnym wypłoszem spod białostockiej budki z piwem.
Z takich napinek w stylu "ulicznych zasad" i innych bredni się wyrasta mniej więcej pod koniec podstawówki.
Może nadal się trzepiesz pod konferencje freakfightowe i nic mi do tego ale co byś nie napisał i tak nie wyprowadzisz mnie z równowagi bo Twoje zdanie w żaden sposób nie jest dla mnie znaczące. Rozumiesz ten mechanizm?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów