📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grubas obraża w necie a później jak typowa kurwa ucieka przed karą. Ja bym tak tego nie zostawił, napierdolił bym mu do nieprzytomności. Pisać że bobas będzie może ssał czarne kutasy? Pedofil pierdolony zasłużył na o wiele gorszą karę. A te miękkie kurwy go bronią.
Teraz grubas będzie się zasłaniał, że brutal zniszczył mu psychikę i ma depresję.... A prawda jest taka że powinien dostać taki wpierdol że przez rok by nie mógł się pokazać.
A za te teksty to powinien stracić palce.
Hehe ,, kozaczenie w necie”. Co to za spierdolina umysłowa jedna i druga.
garota napisał/a:
Grubas obraża w necie a później jak typowa kurwa ucieka przed karą. Ja bym tak tego nie zostawił, napierdolił bym mu do nieprzytomności. Pisać że bobas będzie może ssał czarne kutasy? Pedofil pierdolony zasłużył na o wiele gorszą karę. A te miękkie kurwy go bronią.
Cóż "jaimecomedia" sam nie może mieć dzieci bo ile by nie lał spermy w dupsko swojego kolegi to ten co najwyżej dostaje kolejnej sraczki na klatę a nie ciąży.
A czarne kutasy to jego mokry sen. Po same jajca.
Basura powinien skończyć z ogumieniem na szyi w otaczającym go aromacie węglowodorów.
Gdzie tu kara? Widzę tylko szczekanie.
Nie ma to jak targetować dzieci. Typ też debil, zamiast złapać cwela gdzieś w bramie i go bez świadków napierdolić, to on na scenę wchodzi.
Najzabawniejsze jest to że gdyby nie dorzucony kontekst to cała internetowa gawiedź by jechała z narracją że "tępy nasterydowany koks głupi od ćwiczenia na siłowni zaatakował niewinnego człowieka bo od siłowni się we łbie popierdoliło, głupi bo napakowany, że naćpany kreatyną i białkiem pewnie, powinni zakazać siłowni". Nawet do łba by nikomu nie przyszło że gruby artysta może sobie przejebał czymś 😉 A co do kolesia to miał zajebiste szczęście spotkać szmatę na żywo 😀
Nie chce się czepiać ale czym on obraził? Pisząc że jest możliwość że mały wyrośnie na pedala? Nie powiedział że jest tylko że jest taka szansa i przecież to jest możliwe więc gdzie tu obrażanie? Tak samo jak mógł napisac że jest szansa że zginie w wypadku samochodowym co nie znaczy że mu grozi śmiercią
Velture napisał/a:
(osobiście popieram!)
A przez pełnomocnika jesteś przeciw?
pazuzu napisał/a:
Nie chce się czepiać ale czym on obraził?
Napisał coś, co regularnie pojawia się na Sadolu (czyjaś opinia na temat kogoś ze zdjęcia/filmu).
Ale tu to są tyllko komentarze, ale tam powód do mordobicia.
A normalni w tym czasie NIE PUBLIKUJĄ zdjęć, jeśli nie chcą pod nimi żadnych komentarzy.
I to świetnie działa.
flejtuch napisał/a:
Teraz grubas będzie się zasłaniał, że brutal zniszczył mu psychikę i ma depresję.... A prawda jest taka że powinien dostać taki wpierdol że przez rok by nie mógł się pokazać.
Lepiej język, nos i uszy. Drzewiej kurwy się karbowało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów