Zabawa kuleczkami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
co ja kurwa pies że za piłeczkami ? nic się fajnie nie ogląda obrażasz moją godność
Poza hałasowaniem, to ma jakieś zadanie? Sortuje te kulki, czy co?
Wiecie co....szkoda drewna, serio. Wyobraziłem sobie ścięte drzewa by jakiś pacan...kurcze zdolny i zaparty, ale pacan...zrobił tor dla kulek.
Po co te dziwne epitety ludzie? Koleś ma zajebiste hobby zrobił coś pięknego, ożywił rzecz martwą dał jej piękno, życie i kawałek siebie na moje zajebista sprawa. A wy nadal kurwa siedzicie jak te zjeby przed monitorem i hejtujecie.
Usiądź sobie w ogródku z piwkiem i gazetką po robocie i odpal sobie to urządzonko. Jeśli po godzinie słuchania tego klekotu do reszty nie ocipiejesz to znaczy, że i tak masz schizofrenię i dodatkowe dźwięki w głowie nie robią ci różnicy.
_Bronek_Komar_ napisał/a:
co ja kurwa pies że za piłeczkami ? nic się fajnie nie ogląda obrażasz moją godność
Ty to być inne piłeczki pooglądał co? Najlepiej takie w mosznie
W domu nie może usiedzieć...
W domu nie może usiedzieć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów