Dwóch hinduskich rycerzy postanowiło zajebać trzeciego sierpem. Od 0:27 tytułowa akcja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jeden zajebał mu w czaszkę pociągnoł. kark wyprostował a drugi w kark i po zawodach . dobre
Od kompania się w tym szambie zwanym Gangesem pierdoli im się pod deklami
Trzeba mu przyznać, że bronił sie dzielnie, szacunek.
moim zdaniem zamierzali go tylko ostrzec przed konsekwencjami niestosownego zachowania jakie wykonał w ich kierunku... wyszło jak wyszło. muk uciec.
svenio napisał/a:
To nie sierp to tzw michałek potrafię tym ściąć mniejsze drzewko jednym szlagiem
no to w koncu wiem co to znaczy "niech cie szlag"
svenio napisał/a:
To nie sierp to tzw michałek potrafię tym ściąć mniejsze drzewko jednym szlagiem
Mi to bardziej na jakąś maczetę wygląda.
Po prostu nie rucha się żon kolegów, gdyby o tym wiedział to główkę by ocalił
Za darmo tak nie oberwał. Przypomniał mi się film z hinduskim rycerzem w białych spodniach na skuterze, który motyką zamordował dziadka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów