coś dla tych, którzy jeżdżą pociągami i uwielbiają stać na trasie na przykład z zakopanego na hel, o ile uda im się w ogóle wsiąść...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
G................y
2011-01-11, 12:06
i za to Cezarego Grabarczyka powinni zdymisjonować, przypalać gorącym prętem i łamać na kole, albo kazać mu przez całe życie jeździć koleją nooo i żeby był zajebisty ruch. Btw mogli by mu zabrać limuzyne i kazać czekać na j🤬y ciuf ciuf w najwiekszy mróz.
Ohohoho, Pan Donald będzie musiał coś z tym zrobić-waleczne serce nie pozwoli mu zostawić sprawy tak jak jest!!! Najlepiej dymisja! No ale minister równy chłop i się jeszcze przyda... W takim razie leci wiceminister, a na to że znamy go niecały miesiąc już nic nie poradzimy.
co to k🤬a strona www.sprawa dla reportera.pl? na c🤬ja takie bzdety wrzucasz?
@yankees1989 po takiego c🤬ja, że jakbyś jeździł pociągami, to byś wiedział jak zajebiście sadystyczne jest to, że na niektórych trasach martwisz się o to czy będziesz miał miejsce nie tyle siedzące, co stojące, a tyle wagonów czeka na rewizje.
To jest szczyt sadyzmu ze strony ludzi, którzy dysponują tymi wagonami.
B................z
2011-01-11, 13:09
sk🤬ysyny j🤬e i złodzieje, nic więcej.
Stew
2011-01-11, 14:12
Ostatnio stałem prawie 3 godziny na trasie Warszawa-Bydgoszcz, bo oczywiście nie było miejsc

.
Ale to jeszcze nic. Stojąc na centralnym, zauważyłem, że po schodach wjeżdża nawalony typ. W połowie drogi zj🤬 się na łeb ze schodów i spadł na sam dół, a razem z nimi jego dwie torby. Dlaczego o tym mówię? Bo k🤬a miałbym zajebisty materiał na harda

.
P.S. PKP ssie!
h................_
2011-01-11, 14:21
dobra k🤬a. ja rozumiem, dostac neta na 13 urodziny, ale nie miec tez tv, radia, nie czytac gazet? przeciez ten filmik byl wszedzie po pierdyliard razy i kazdy o nim trabil. szkoda ze nie wrzuciles jakiejs gazetki tesco ze swiatecznymi promocjami
G................y
2011-01-11, 14:37
hairy_chest napisał/a:
dobra k🤬a. ja rozumiem, dostac neta na 13 urodziny, ale nie miec tez tv, radia, nie czytac gazet? przeciez ten filmik byl wszedzie po pierdyliard razy i kazdy o nim trabil. szkoda ze nie wrzuciles jakiejs gazetki tesco ze swiatecznymi promocjami
d................8
2011-01-11, 14:56
@up prawosławny?
G................y
2011-01-11, 15:02
@up
Bezbożnik
h................_
2011-01-11, 15:05
gordon_gekko, nie udalo Ci sie kolego bo oferta do jutra, jak najbardziej na czasie. chalwa w takiej korzystnej cenie ! fiu fiu!
i chyba nie zrozumiales zarciku czy prawoslawny ;/
G................y
2011-01-11, 15:06
c🤬j z chałwą jest ser z dziurami
niestety nie zakumałem żartu
g................z
2011-01-11, 15:18
@up
Nie jesteś sam. Co znaczy, że żart c🤬jowy.
B................z
2011-01-11, 15:43
@up, nie, to znaczy żeś głupi.
Prawosławni mają święta 7. stycznia.