coś dla tych, którzy jeżdżą pociągami i uwielbiają stać na trasie na przykład z zakopanego na hel, o ile uda im się w ogóle wsiąść...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i za to Cezarego Grabarczyka powinni zdymisjonować, przypalać gorącym prętem i łamać na kole, albo kazać mu przez całe życie jeździć koleją nooo i żeby był zajebisty ruch. Btw mogli by mu zabrać limuzyne i kazać czekać na jebany ciuf ciuf w najwiekszy mróz.
Ohohoho, Pan Donald będzie musiał coś z tym zrobić-waleczne serce nie pozwoli mu zostawić sprawy tak jak jest!!! Najlepiej dymisja! No ale minister równy chłop i się jeszcze przyda... W takim razie leci wiceminister, a na to że znamy go niecały miesiąc już nic nie poradzimy.
co to kurwa strona www.sprawa dla reportera.pl? na chuja takie bzdety wrzucasz?
@yankees1989 po takiego chuja, że jakbyś jeździł pociągami, to byś wiedział jak zajebiście sadystyczne jest to, że na niektórych trasach martwisz się o to czy będziesz miał miejsce nie tyle siedzące, co stojące, a tyle wagonów czeka na rewizje.
To jest szczyt sadyzmu ze strony ludzi, którzy dysponują tymi wagonami.
To jest szczyt sadyzmu ze strony ludzi, którzy dysponują tymi wagonami.
skurwysyny jebane i złodzieje, nic więcej.
Ostatnio stałem prawie 3 godziny na trasie Warszawa-Bydgoszcz, bo oczywiście nie było miejsc .
Ale to jeszcze nic. Stojąc na centralnym, zauważyłem, że po schodach wjeżdża nawalony typ. W połowie drogi zjebał się na łeb ze schodów i spadł na sam dół, a razem z nimi jego dwie torby. Dlaczego o tym mówię? Bo kurwa miałbym zajebisty materiał na harda .
P.S. PKP ssie!
Ale to jeszcze nic. Stojąc na centralnym, zauważyłem, że po schodach wjeżdża nawalony typ. W połowie drogi zjebał się na łeb ze schodów i spadł na sam dół, a razem z nimi jego dwie torby. Dlaczego o tym mówię? Bo kurwa miałbym zajebisty materiał na harda .
P.S. PKP ssie!
dobra kurwa. ja rozumiem, dostac neta na 13 urodziny, ale nie miec tez tv, radia, nie czytac gazet? przeciez ten filmik byl wszedzie po pierdyliard razy i kazdy o nim trabil. szkoda ze nie wrzuciles jakiejs gazetki tesco ze swiatecznymi promocjami
hairy_chest napisał/a:
dobra kurwa. ja rozumiem, dostac neta na 13 urodziny, ale nie miec tez tv, radia, nie czytac gazet? przeciez ten filmik byl wszedzie po pierdyliard razy i kazdy o nim trabil. szkoda ze nie wrzuciles jakiejs gazetki tesco ze swiatecznymi promocjami
@up prawosławny?
@up
Bezbożnik
Bezbożnik
gordon_gekko, nie udalo Ci sie kolego bo oferta do jutra, jak najbardziej na czasie. chalwa w takiej korzystnej cenie ! fiu fiu!
i chyba nie zrozumiales zarciku czy prawoslawny ;/
i chyba nie zrozumiales zarciku czy prawoslawny ;/
chuj z chałwą jest ser z dziurami
niestety nie zakumałem żartu
niestety nie zakumałem żartu
@up
Nie jesteś sam. Co znaczy, że żart chujowy.
Nie jesteś sam. Co znaczy, że żart chujowy.
@up, nie, to znaczy żeś głupi.
Prawosławni mają święta 7. stycznia.
Prawosławni mają święta 7. stycznia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów