📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie zapewne, tylko na pewno, kurwa film tak głupi że wyszedłem z niego w połowie filmu, to jedyny był chyba film, gdzie moje kino sprzedawało bilety za 10zł żeby to ścierwo ludzie obejżeli. PS, normalny bilet to koszt 16 - 20zł
grunt, że nastolatki się podniecają. nawet dzisiaj spaceru z fajkiem słyszałem rozmowę, jaki to jasper zajebisty był... (nie oglądałem, nie czytałem, nie zamierzam)
a komiks wyjebany
a komiks wyjebany
ja sie wybralem z wlasniej nie przymuszonej woli, kurwa to byla moja ostatnia wola
w angielskiej wersji wydaje sie to 10x bardziej zabawne i zreszta tutaj było
Cytat:
moderatorzy nie mogą usuwać postów admina, więc to On zdecyduje co z tym zrobićCzemu jeszcze temat nie został usunięty? Mam wkleić oddzielnie w każdym temacie gościa komiksy i będzie okej?...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów