📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Narodziny ciężarówki ? takie specyficzne cesarskie cięcie he he he
Przypuszczam że Afryka, tam płynie cały szrot z Europy. małpy nie ogarnely jeszcze mocowania ładunku.
Takie tam pierdolenie.
Właśnie, że wszystko bardzo dobrze poszło.
Właśnie, że wszystko bardzo dobrze poszło.
Tiry na PROMY !
to się nazywa poronienie
Nie znam się więc się wypowiem. Pewnie udźwig był przygotowany pod pustą ciężarówkę, a podnieśli ciężarówkę z ciężarówką na pace i nie wytrzymało.
Niespodzianka: przygotowali dźwig na ciężarówkę z ciężarówką na pace, a tam w środku była jeszcze jedna a potem furgonetka na dokładkę
Mariusz napisał/a:
Przypuszczam że Afryka, tam płynie cały szrot z Europy. małpy nie ogarnely jeszcze mocowania ładunku.
Wlasnie ze malpy ograrnely za to technike ladowania. Przestrzen zaplacpna, przestrzen musi zostac wykorzystana. Powinni doladowac do tej ciezarowki wxsrodku ze 2-3 auta osobowe, jakies beczki, szmaty a co bogstsi to pampersy. Kto jezdzi do portu do Bremenhaven lub Hamburga ten sie w cyrku nie smieje czlowieku....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów